Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlkomplikálok mindent! Hogyan vehetném lazábbra a csajozást?
Minden PUA dolgot, külföldi anyagokat is olvastam, hallgattam, mindent, ami létezik(majdnem:P). Aki nem tudná ezek a csajozásról, nőkről, társadalmi dinamikákról szólnak.
Igen ám, hiába tudom már hogy melyik szituációban éppen mi történik valójában, attól még nem lettem boldogabb ember, mert mindig csak agyalok ezeken a témákon, nem tudok ellazulni csajok társaságában, pont ezért, mert mindent tudok:S 19f
Azért, mert ezekben a dolgokban nem (csak) az elméleti tudás számít. Ez egy gyakorlati dolog. Próbálj meg olyan tanfolyamokra elmenni, ahol a gyakorlatiasságon van a hangsúly.
Nálam is volt ilyen - igaz nem a csajozós tippekkel, hanem a szakmával kapcsolatban -, hogy rengeteg mindenre kellett figyelni a gyakorlatban (hogyan kérdezzem a klienst, testtartás, hanglejtés, meg ki tudja mi). Ezek egy idő után rutinná válnak, de addig sokat kell gyakorolni.
Ezért kellett volna úgy csinálnod, hogy keveset tanulsz ezekből, de azokat használva próbálod meg alkalmazni. Szűrd le a lényeget, és próbáld meg úgy.
A legjobb ötlet amit ott mondtak, hogy menj ki az utcára, és kicsit konforntálódj az emberekkel. Kérdezz idióta dolgokat, amitől kínos helyzetbe hozod magad. (ezt nem feltétlen a lakóházad körül tedd).
Az örökös kényszer helyzet amibe sodrod magad megtanít elfogadtatni azt a nem túl komoly tényt, hogy lesz olyan lány aki elutasít.
Mivel te naponta 20-40 hasonló elutasítást kapsz, pl arra a kérdésre, hogy tudja-e ön, hogy mivel táplálkozik a galandféreg, milyen pozícióban szexelnek a delfinek s hasonlók, ezért nem fog többé az a tudat megijeszteni, hogy odamész egy lányhoz, dumáltok, elhívod táncolni, s nem megy veled, mosolyogsz egyet, s nyakon vered. :)))) a saller helyett imprózhatsz valami kreatívabbat, nem tudom, egy bal horog :)
Nem is kell elfelejtened, amit tudsz! Csak válogasd ki azt, amit a leghasznosabbnak érzel, és azokat próbáld meg használni.
Ha azok már "rutinszerűen" mennek, akkor mehet a többi. Kezd az elejéről feldolgozni a tananyagot, utána mehet a többi, apránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!