Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem értem miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem értem miért ilyen velem.

Figyelt kérdés

Szóval megismertem egy lányt 1854-ben egy nagyon nemes kávéházban.. Ahogy néztem a fénylő sárga fogait nem tudtam magam korigálni és odamentem hozzá, majd elkezdtem vele beszélgetni. nagyon aranyos kedves volt azt mondta fel fog hívni az új iphone 5-én.

Majd felhívott hogy tudnánk-e találkozni, én igent mondtam mert már nagyon bevoltam zsongva.

Azt vettem észre hogy a lányon literes bugyika volt, nem bírtam tovább majd elővettem a szerszemám és beletettem az Eper Shake-be.

Ő erre pofon vágott majd elhajtott a lovas kocsijával, később felhívtam és bocsánatot kértem tőle.

Majd elhívtam hozzánk ahol régi módi nutelás lecsót csináltam még a nagymama receptje alapján. Azt mondta szeret velem lenni, de ő nem vágyik egy olyan férfire akinek ilyen beteges fantáziája van.

Most akkor mit tegyek? nagyon szeretem és azt szeretném ha szülne nekem egy négger kislányt 3 anyajeggyel a fogán.

2013. jún. 14. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
te látom nagyon ráérő ember vagy, de azt szoktam mondani, hogy aki unatkozik, szedjen hangyát
2013. jún. 14. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem volt vicces. :(
2013. jún. 14. 20:24
 3/3 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy vicc?:D
2013. jún. 14. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!