Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek róla? Kép
Figyelt kérdés
Több képet is tettem fel, hogy válogathassatok .Szerintetek milyen ez a csajszi?:):)
2009. okt. 10. 18:56
11/21 anonim 

válasza:

Hááát...
500-é talán leszophat.
12/21 anonim 

válasza:

ÁÁÁh, szerintem egyáltalán nem szép... Fényévekre van a szépségtől.
14/21 anonim 

válasza:

A hasa nagyon csúnya. Nekem két gyerek után különb. Deréktól lefelé teljesen okés, de az arca nem igazán dekoratív. Tudom, hogy sok versenyt nyert, de azt is biztosan tudod, hogy nem a legszebb nők nyerik a szépségversenyeket. Nézd csak meg a magyar szépségkirálynőket, aztán meg csodálkozunk, hogy a magyar lányok miért nem nyerik meg a Ms world-öt..
15/21 anonim 

válasza:

hát a feje kicsit érdekes, és zsíros a pocakja (ami nem áll jól neki, főleg, hogy az a testrése húsosabb a többinél)....
17/21 anonim 

válasza:

csináldcsináldjólcsináld:)
Azért 1 körre beleférne:D Járni tuti nem járnék vele. Am ki ez a csaj?
18/21 anonim 

válasza:

A hajszínt legalább jól eltalálta, és a combjain kívűl még az dob az összhatás, amúgy teljesen átlagos, még az a 5 kg szemfesték és alapozó se dob rajta valami sokat.
10/6 ha pontozni kellene.
19/21 anonim 

válasza:

A szépségversenyeken előre tudják ki nyeri meg, a sok pénz dominál mint mindenhol..
20/21 anonim 

válasza:

érdekes nekem egy kicsit mű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!