Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek róla? Kép
Figyelt kérdés
Több képet is tettem fel, hogy válogathassatok .Szerintetek milyen ez a csajszi?:):)
2009. okt. 10. 18:56
1/21 anonim 

válasza:

Szép a lába, csúnya az arca és a hasa.
3/21 anonim 

válasza:

Szia kicsit fura a hasa, viszont lábai tetszenek :) de ha pontozni kéne 7,5/10
6/21 A kérdező kommentje:
nem szép? pedig rengeteg versenyt nyert... :S
2009. okt. 10. 19:02
7/21 anonim 

válasza:

versenyt szinte sosem a legszebbek nyernek..vegyük például a legutóbbi magyarországi szépségversenyt... a festett szőke ány nyerte :O Pf.. aki a harmadik lett sokkal jobban megérdemelte volna... az arca nemszép a szőkének -.-
amúgy meg a képről..hasa fura,fura a szája,furán mosolyog :D olyan idétlenül :D van tőle szebb is :)
8/21 anonim 

válasza:

ilyen versenyeket általában azok nyerik, akik jobban szopnak.
amúgy csunya, nem kéne, mű az egész.
9/21 anonim 

válasza:

Nem szép :S
Vagy csak a képek előnytelenek, és a foga is csúnyácska.
10/21 anonim válasza:
azért fura a hasa mert alig van dereka kicsit magas a homloka szerintem 1 fufru jól álna neki nah meg az álla és az orra furi de szerintem úgy egybe ari csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!