Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerettek privát üzenetet kapni?
Én nagyon!
Amikor "olyan" kérdést írok írok ki, szinte elvárom, hogy jöjjön pár üzi. Persze mindig ugyanaz van bennük, így kicsit uncsi, de azért szeretek üzenetet kapni. :) És ha még megkérdezhetem, ti mennyit kaptok naponta úgy átlagban? És mikkel kapcsolatban?
17L
Nekem egyszer egy szerelmi kérdéssel kapcsolatban olyan jött hogy,kérdezte az illető tőlem hogy nincs-e használt óvszerem amibe beleélveztem,mert megvenné..
A kérdés nem is volt szexuális tehát nem vágom mai napig,nem válaszoltam neki. :D
ÉN is minden nap kapok legtöbbször kérdéssel keresnek fel ritkább esetben ismerkednének aztán lesz ami lesz.
De minden levélre válaszolok ez az én cégérem :)
Engem az kifejezetten idegesít, amikor valaki a komment helyett üzenetben válaszol a kérdésemre, titeket nem?
Fú, nekem volt, hogy egyszerre 13 új üzenet volt a postaládában. Napokig nem is volt kedvem megnézni, mert sejtettem, mi van bennük... Én sem direkt írok ki olyan kérdést, de pl. tudom, hogy na, ha ezt a kérdést kiírom, tuti h jön vagy 3 levél. :)
imáááááádok!!!
csak sajna jó ha 3-4 naponta ha jön egy mert nem lány vagyok :/
Nem rád céloztam. :D
De amúgy igaz, hogy lányok gyakrabban kapnak üzit, mint fiúk. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!