Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hihetek a családomnak ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihetek a családomnak ha azt mondják, hogy szép vagyok?

Figyelt kérdés
Azt szokták mindani, hogy gyönyörû, nôies... jó az alakom... de én egy átlagnak mondanám magam. Hihetek nekik vagy csak azért mondják mert szeretnek? Még nem volt parátom és soha nem láttam, hogy 40 alatti pasik megnéztek volna. :/
2013. jún. 13. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Azok még a csúnya gyereknek is azt mondják, hogy szép, mert a saját szülei is csúfságok.
2013. jún. 13. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Híííí de genyó leszek,de őszinte. Minden szülőnek a saját gyereke a legszebb. Azért azt mégse várhatod hogy azt mondják ejj gyermekem de csúnya vagy. Ettől még persze lehetsz nagyon szép és lehet jó alakod, attól hogy a környék ahol megfordulsz nem abból áll hogy minden pasi megfordul utánad. Esetleg ha feldobnál egy képet nekem és a többieknek is sokat segítene a véleményünk pontosításában, mert így látatlanba elég nehéz megítélni a külsődet.
2013. jún. 13. 17:54
 3/9 Zakathol ***** válasza:
76%
Általában nem érdemes hinni a családtagoknak.
2013. jún. 13. 17:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is így gondoltam csak meg akartam erôsíteni magamban :)
2013. jún. 13. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:
dobj ide egy képet itt korrekt válaszokat kapsz :)
2013. jún. 13. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy szülőnek [főleg anyának] mindig a saját gyereke a legszebb, legyen az fiú, vagy lány. Ennyi a véleményem.
2013. jún. 13. 17:59
 7/9 anonim ***** válasza:
A szülők elfogultak.Persze,hogy nem mondják azt,hogy kislányom de csúnya vagy.Az durva lenne.
2013. jún. 13. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is így van a húgom. Fiatal, szépnek mondott lány, még sincs barátja. Ennek az okára én is kíváncsi lennék.

Megköszönném, ha tudnál küldeni képet vagy egy facebook linket magadról, mert akkor könnyebben tudnám én is kifejteni a véleményem.

Köszi. Krisz

2013. jún. 13. 19:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel a húgodról is feltehetsz egy képet... :) /ez persze nem a kérdezőnek szólt/

Amúgy meg tényleg minden szülő azt mondja a gyerekének, hogy szép. Persze nem biztos, hogy te ettől még nem vagy az. :)

2013. jún. 13. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!