Hogy tudnék a családomnak biztosítani egy szép kis otthont ha nem vagyunk hitelképesek (BAR) miatt?
én sem értem, hogy ekkora csóróságba miért vállalsz 3 gyereket...
előbb az ól, aztán a disznó. (remélem érted...)
Nem csoda, hogy félreértettek, nem jól írtad ki a kérdést.
Mindenesetre én a következőt tenném:
Sógor menjen el dolgozni, ha most nem tenné és fizessen magának egy albérletet.
Szülők mennyi idősek? Szálljanak be a rezsibe, ha dolgoznak még, akkor a lakásszerzésbe is. Nem írtad, kinek a lakása.
Hol van a testvéred? Vagy a sógor a férjed testvére? Nem értem, őt miért vetted a nyakadba.
Ezen felül amit érdemes lenne: használd ki az időd és tanulj, ha sógorék nem dolgoznak, akkor vállalják át a házimunkát. Neked nem tudom, milyen szakmád van, de amíg gyesen vagy, addig elvégezhetsz egy szakképzést vagy egyetemet, egyrészt az biztos, hogy az egyetem elég komoly ösztöndíjat adna neked (gyereket is nevelsz és rengetegen vagytok a háztartásban), másrészt ha jó helyet választasz, már gyakornokként jó állást találhatsz. Az én szakomon három anyuka is jár az évfolyamra, az egyikük annyira ügyes volt a gyakorlaton, hogy azonnal felvették teljes munkaidőben - holott még csak egy évet végzett el az egyetemből! Mellette suliba is jár, és nyilván ilyen módon jelentős bevétele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!