Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van az h nalam sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az h nalam sokkal csúnyább és jelentéktelenebb lányoknak már sokadik pasijuk van?

Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 17:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Amíg az jut eszedbe,hogy ők rondák és nem az,hogy te szép,addig nem is nagyon lesz.
2013. jún. 13. 18:03
 12/19 anonim ***** válasza:

Én is annyi idős vagyok mint te, de a suli 400 csaja közül nincs 10 akire azt mondanám, hogy szép:D

Más kérdés, hogy legalább 150 van akit meghúznék.

Tegyük fel, hogy tényleg szép vagy. Hol próbálsz meg fiút keresni? Vagy vársz csak, hogy odamenjenek?

2013. jún. 13. 18:05
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem szoktam "odammeni", mert szerintem a fiunak kell kezdemenyeznie. Vagy nem?:)
2013. jún. 13. 18:09
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

EGOISTA F*SZ VAGY

Mert te gyönyörű vagy meg mindenki életében jelentős helyet töltesz be?

Hogy mersz más embert úgy minősíteni hogy jelentéktelen?e

2013. jún. 13. 18:11
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
Mi az hogy "jelentéktelenebb"??? Talán vissza kellene venni kicsit az arcodból, akkor lehet hogy akadna valaki neked is!
2013. jún. 13. 18:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A stílusod miatt nincs senkid.Ismerek 1 aránylag jó csajt még se kell a kutyának se.Mert olyan mint te.Szeret bunkózni.Forgatja a szemét.Azt hiszi magáról,h ő az a bevállalós jó csaj."ami a szívén az a száján"És ő megmondja amit gondol rólad ...meg hasonlók.Na pont ilyen lehetsz.

Tudod vannak az olyan csajok akiket megdugnánk(mi férfiak)és vannak azok akikkel járnánk.Te vagy az első kategóriába tartozol.Vagy egyikbe se.(Ez a kutyának se kelsz kategória.)

Amúgy meg a nők köztudottan hazudnak egymásnak arról h ki mennyire néz ki jól.Szemedbe azt mondják h jáááj de szép vagy.Ahogy facebookon is ez a seggnyalás megy a nemed részéről.És természetesen élőben is.De az 1. adandó alkalommal leszólják egymást.Vagy az 1. kisebb nézeteltéréskor.(tisztelet a kivételnek)Szóval attól h azt írják v a barátnőid azt mondják h szép vagy ez korántsem biztos h így is van.

2013. jún. 13. 18:19
 17/19 anonim ***** válasza:
53%

Azért, mert ők nem beképzelt p.csák, veled ellentétben.

Ja, és nem ők a jelentéktelenek, hanem te, pont emiatt a hozzáállás miatt.

2013. jún. 13. 18:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Hülyeség az, hogy a fiunak kell kezdeményezni. Ez afrikában van így, de ott a nőnek nincs apelláta: terpesztenie kell.

Szóval amég egyenjogúság van, és a normák (illetve jogrendszer) nem ad lehetőséget arra hogy nőket kényszeríthessenek szexre, addig bizony a nőnek is ugyan akkora felelőssége van, ha elszalaszt egy pasit.

Amúgy meg kíváncsi vagyok, hogy hogyan nézel ki. Elég érdekes tapasztalataim vannak a "jól nézek ki" -t hangoztató lányokkal kapcsolatban.

2013. jún. 13. 18:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Ezért a kijelentésért. "Miert van az h nalam sokkal csúnyább és jelentéktelenebb lányoknak"

Én MÁR EZÉRT elhajtottalak volna a francba.

2013. jún. 13. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!