Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít ennyire a barátnőmnek, hogy kockás hasam legyen?
1,5 éve vagyunk együtt, híztam kb. 5-6 kilót főleg hasra, és már sokkal kevésbé kíván, folyton emlegeti a kockahasú sztárfocistákat, hogy hú milyen szexy, akkor minek van velem ha ennyire nem tetszem neki?
Még így is vékony vagyok (65-67 kiló, 180 centihez) nem akarok fogyózni, hogy látsszanak a kockák a zsírréteg alatt.
9-es tudom én,de ha jó a csaja akkor ezt be kell vállalni és csinálni kell,mert ha a csaj látja,hogy te teszel magadért,hogy elsőosztályú strand kész tested legyen akkor ugye ő se fog ,,elasszonyosodni",tehát nem fog tunyulni és elhízni,meg haját levágatni,mert olyan lesz amilyen a párja,tehát neki is csak jó,hogy a fullos csaj az fullos marad mellette amíg együtt vannak,mert tudja,hogy ha nem akkor kocc lehet neki.
Mint egy állásnál ha tepersz és mondjuk keresel 3 kiló nettót akkor nem szabad leülni és csak a kötelező dolgokat elvégezni jól hanem kiválóan és még pluszban amit csak bírsz bevállalni és mint egy őrült dolgozni dolgozni,tehát munkában el kell végezni egy 1 milliós szintet ha te keresel 3 kilót.
Remélem érted?
Na most ha fullos sunát akarsz akkor neked is még többet kell tenni érte,mindig nyújts többet és ezt ne csak a munkádban hanem bármiben mint amit elvársz mástól.
Tehát a lényeg,hogy nyújts sokkal többet bármiben és jutalmad hatványozottan megtérül.
Pl: Eddzél heti 4-szer ő is ráfog állni mert érzi,hogy lapátra kerül,te eljársz szoliba ő is fog,legjobb ruháidat veszed fel akkor ő is kicicomázza magát.
aztaku, 65-67 kg elég vékony 180cm-hez, de ha te egy cingár voltál, akkor lehet sörhasad...én szintén 180körül vagyok, és 75 kg...tavaly voltam olyan 72, akkor is szálkás voltam, de most felszedtem még egy kis izmot...és ezt a 75öt tartani is szeretném...vagyis ennél feljebb nem megyek
-apropó, mindössze mádfél éve vagytok együtt, de máris elhagytad magad? mi lesz később?
Amikor megismertem a barátomat, picit bővebb volt hasban. Elkezdett tornázni, hogy "szép legyen nekem". Elmondanám, hogy ezt nem én kértem tőle, az ő ötlete volt. Hasizomerősítés, miegymás, szépen alakult is tőle. Aztán múlt év végén-év elején változott egy-két dolog az életében, és emiatt nehezen talált megfelelő időpontot a tornázásra (korábban reggel felkelés után csinálta). Ennek következtében, meg azért, mert napközben rohangál és csak futtában eszik, este meg jól teliette magát, a pocak újra elkezdett bővülni. Őszintén szólva, én is mondogattam neki, hogy tornázzon újra, találja meg a módját. Amióta újra el tudta kezdeni, ő is jobban érzi magát. És nem kockásításról van szó, csak arról, hogy formában tartja magát, részben az én, részben a saját maga kedvéért.
Kérdező, ha a barátnőd nem lenne ilyen szerencsés alkat és mondjuk felszedne tíz kilót és az már látszana, az téged hogyan érintene? Hogyan reagálnál erre? Talán érdemes lenne belegondolnod ebbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!