Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért számít ennyire a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít ennyire a barátnőmnek, hogy kockás hasam legyen?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyunk együtt, híztam kb. 5-6 kilót főleg hasra, és már sokkal kevésbé kíván, folyton emlegeti a kockahasú sztárfocistákat, hogy hú milyen szexy, akkor minek van velem ha ennyire nem tetszem neki?

Még így is vékony vagyok (65-67 kiló, 180 centihez) nem akarok fogyózni, hogy látsszanak a kockák a zsírréteg alatt.

2013. jún. 12. 22:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

9-es tudom én,de ha jó a csaja akkor ezt be kell vállalni és csinálni kell,mert ha a csaj látja,hogy te teszel magadért,hogy elsőosztályú strand kész tested legyen akkor ugye ő se fog ,,elasszonyosodni",tehát nem fog tunyulni és elhízni,meg haját levágatni,mert olyan lesz amilyen a párja,tehát neki is csak jó,hogy a fullos csaj az fullos marad mellette amíg együtt vannak,mert tudja,hogy ha nem akkor kocc lehet neki.

Mint egy állásnál ha tepersz és mondjuk keresel 3 kiló nettót akkor nem szabad leülni és csak a kötelező dolgokat elvégezni jól hanem kiválóan és még pluszban amit csak bírsz bevállalni és mint egy őrült dolgozni dolgozni,tehát munkában el kell végezni egy 1 milliós szintet ha te keresel 3 kilót.

Remélem érted?

Na most ha fullos sunát akarsz akkor neked is még többet kell tenni érte,mindig nyújts többet és ezt ne csak a munkádban hanem bármiben mint amit elvársz mástól.

2013. jún. 12. 22:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Tehát a lényeg,hogy nyújts sokkal többet bármiben és jutalmad hatványozottan megtérül.

Pl: Eddzél heti 4-szer ő is ráfog állni mert érzi,hogy lapátra kerül,te eljársz szoliba ő is fog,legjobb ruháidat veszed fel akkor ő is kicicomázza magát.

2013. jún. 12. 22:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, h járjatok együtt edzeni. Ha tényleg fontos neki, akkor belemegy, ha nem, akkor ennyit ér...
2013. jún. 12. 22:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Csak úgy megsúgom mindekinek kockás a hasa.
2013. jún. 12. 22:47
 15/17 anonim ***** válasza:

aztaku, 65-67 kg elég vékony 180cm-hez, de ha te egy cingár voltál, akkor lehet sörhasad...én szintén 180körül vagyok, és 75 kg...tavaly voltam olyan 72, akkor is szálkás voltam, de most felszedtem még egy kis izmot...és ezt a 75öt tartani is szeretném...vagyis ennél feljebb nem megyek

-apropó, mindössze mádfél éve vagytok együtt, de máris elhagytad magad? mi lesz később?

2013. jún. 12. 23:16
 16/17 anonim ***** válasza:

[link]

tanulj és építsd a tömeget majd utána pusztítsd le a zsírt róla

2013. jún. 13. 01:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Amikor megismertem a barátomat, picit bővebb volt hasban. Elkezdett tornázni, hogy "szép legyen nekem". Elmondanám, hogy ezt nem én kértem tőle, az ő ötlete volt. Hasizomerősítés, miegymás, szépen alakult is tőle. Aztán múlt év végén-év elején változott egy-két dolog az életében, és emiatt nehezen talált megfelelő időpontot a tornázásra (korábban reggel felkelés után csinálta). Ennek következtében, meg azért, mert napközben rohangál és csak futtában eszik, este meg jól teliette magát, a pocak újra elkezdett bővülni. Őszintén szólva, én is mondogattam neki, hogy tornázzon újra, találja meg a módját. Amióta újra el tudta kezdeni, ő is jobban érzi magát. És nem kockásításról van szó, csak arról, hogy formában tartja magát, részben az én, részben a saját maga kedvéért.

Kérdező, ha a barátnőd nem lenne ilyen szerencsés alkat és mondjuk felszedne tíz kilót és az már látszana, az téged hogyan érintene? Hogyan reagálnál erre? Talán érdemes lenne belegondolnod ebbe is.

2013. jún. 13. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!