Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem természetes, hogy egy kapcsolatban a férfi az idősebb?
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 14:07
11/11 anonim válasza:
Nekem is így a természetes. Mondjuk, 20 évesen még abban a korban vagyok, amikor azért igenis számít, hogy ne legyen sokkal fiatalabb nálam (mert pl egy 16-7 éves még egyáltalán nem úgy áll a dolgokhoz- átlag esetben-, mint én). Meg igazából kicsit tényleg zavarna, ha én lennék az idősebb, élettapasztalat és világnézet hasonlóságai ide vagy oda. Viszont ugyanez vonatkozik a magasságra is. Az mellett annyira nem tudom nőnek érezni magam, aki alacsonyabb nálam... És mondjuk aki fiatalabb, az se éppen pár-jelölt. Nem az anyja akarok lenni, nyilván. De nem is vonzanak a kisfiús kinézetű srácok. Sajnos ez ellen nyilván nem tehetek, bár volt már rá példa, hogy ilyeneknek (nálam fiatalabbnak, alacsonyabbnak, kisfiús kinézetűbbnek) is adtam egy-egy lehetőséget, kipróbáltam, hogy vajon megváltozik-e a véleményem. Hát, sajnos nem így történt. De mint mondtam, egy 20 éves lány és egy 16-7 éves fiú között azért elég sok különbség van, általában, majdnem mindent figyelembe véve. Lehet, még 20 év múlva már teljesen másképp állok én is a dolgokhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!