Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vágyom a sexre, és sokat ujjazom magam. Mit tegyek h ez ne legyen?
Figyelt kérdés
Nem vagyok még annyi idős, hogy elveszítsem a szüzességrm.. :(2013. jún. 11. 20:24
11/14 anonim válasza:
9: amikor nekem elöször felált és már kurv@ra untam akkor jött az elsö menet. ettöl se nem lettem köcsög. se nem lettem "C" kategoriás. Ember is lettem. addol hogy 13 vagy 14 évessen dugtam egyet attol még nem vagyok bunkó. ezért is irtam neki hogy ovatossan és csak azzal akivel ö is szeretné. és ne gyakran.
nem értem mi a f@sz baj van azzal hogy aki beérik nemileg az kur_jon vagy kurassa magát. ez az élet menete. anya ne legyen meg minden héten ne kopogjon kaparásra. valószinüleg azért tombolnak a hormonok mert megérett rá testileg.. AGYILAG BIZTOS nem. se a sexhetz meg arra nincs szükség
12/14 A kérdező kommentje:
szóval.. 14 vagyok.. és nem vérzik, se nem fáj..
2013. jún. 11. 20:42
13/14 anonim válasza:
ha csak pettingelnénk 15 éves korodig én benne lennék egy ilyen helyzetben 14 éves lánynál :D amúgy veled egykorúak is töcskölni akarnak már
f19
14/14 anonim válasza:
Akkor téged már ki lehet nyalni, és Te is tudhatsz, neked is szabad szopni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!