Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, melyik lany jon be inkabb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, melyik lany jon be inkabb?

Figyelt kérdés

Akinek egzotikus, kulonleges, vagy akinek inkabb atlagos, aranyos arca van?

Nekem egzotikus arcom van, es neha gyulolom, es szebbnek latom meg az ilyen atlagosabb, aranyos arcu lanyokat. Pedig nagyon sokan mondjak (osztalytarsak, fiuk, utcan (?), baratok, rokonok), hogy gyonyoru vagyok. Ezt igy a szemembe, es neha el is hiszem, de mindig olyan erzesem van, hogy kevesbe kulonleges arcu lanyokat, sokkal jobban kedvelik (hogy felreertes ne essek, jol oltozkodom, meg 'nepszeru' is vagyok...). Es mostanaban szinte mindig ezt erzem, pedig mindig dicsernek, de megis. :\

14/L

2013. jún. 11. 18:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

kis anyám

magyar nincsen

tanulj történelmet megtudod mi történt régen

2013. jún. 11. 20:24
 12/13 anonim ***** válasza:
#9 nem rád írtuk, hanem a "pujár shávókra"
2013. jún. 12. 09:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy a bunkó emberek még minek válaszolnak? Amúgy a kérdésedre: szerintem mind a kettő nagyon szép!
2013. jún. 14. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!