Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, melyik lany jon be inkabb?
Akinek egzotikus, kulonleges, vagy akinek inkabb atlagos, aranyos arca van?
Nekem egzotikus arcom van, es neha gyulolom, es szebbnek latom meg az ilyen atlagosabb, aranyos arcu lanyokat. Pedig nagyon sokan mondjak (osztalytarsak, fiuk, utcan (?), baratok, rokonok), hogy gyonyoru vagyok. Ezt igy a szemembe, es neha el is hiszem, de mindig olyan erzesem van, hogy kevesbe kulonleges arcu lanyokat, sokkal jobban kedvelik (hogy felreertes ne essek, jol oltozkodom, meg 'nepszeru' is vagyok...). Es mostanaban szinte mindig ezt erzem, pedig mindig dicsernek, de megis. :\
14/L
mutasd az arcodat és úgy meg tudjuk mondani a dolgokat
na de anonim oldalon ez nehéz
milyen az egzotikus?ha három szemed van az nem egzotikusnak hanem torzszülöttnek nevezik.. :D
amugy nekem mindegy hogy milyen csoportba tartozik a feje csak álljon jól a nyakán meg nekem tetszen oszt jó! :D
15/f
utolsó ja igazad van! xD
a mocskos alja nép azt hiszi azért mert a gazsi lócitromba törülte a kezét lopás előtt ők egzotikusak...
"hogy felreertes ne essek, jol oltozkodom, meg 'nepszeru' is vagyok"
ha nem írtad volna ki a korod, tuti tippet adtam volna, hogy 15-16 alatt vagy.
Milyen bunkok vagytok. :)
Amugy egyaltalan nem vagyok cigany. Meg sem arab, sem bantuneger, meg semmi. Es magyar szarmazasu vagyok. Ertitek? Magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!