Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te különlegesnek érzed magad?
Szerintetek minden ember különlegesnek érzi magát? Akár egy férfi-nő kapcsolatban, akár a normál életben?
Úgy értem, azt érzik, hogy a nagy átlag "felett" állnak, hogy ők valamivel többek, mint más.
Te hogy érzed ezt?
Ne nézzetek hülyének, de tényleg foglalkoztat ez a kérdés, pszichológiából vizsgázom és muszáj kiderítenem. :)
Mindenki különleges, szóval én is.
Illetve nekem ezt már sokan mondták, hogy ilyen vagyok, így természetes, hogy rám ragadt és önképpé változott.
igen legalább is addig biztosan annak fogom magam míg nem találkozom hozzám hasonlóan gondolkodású emberrel, és szerintem nem sok ember érzi magát annak különben nem lenne ilyen "rendszeres" az élet!
de azért úgy fogalmazni, hogy több lennék másoknál nagyon nem találó, csak egyszerűen más...
Nem teljesen értem hogy mire gondolsz a különleges szóval. Nyilván nincs két egyforma ember, tehát ilyen szempontból mindenki különleges, de mondjuk "magasabb rendűnek" nem tartom magam. Vannak olyan tulajdonságaim amik esetleg a többség fölé emelnek, más tulajdonságaim meg elmaradnak az átlagtól :).
Öszességében egyébként az átlagnál értelmesebbnek, inteligensebbnek tartom magam, de különlegesnek biztos nem hívnám magam :)
nem vagyok különleges, sőt szerintem jó ha az átlagba tartozom
kapcsolatban miért is lenne így? nem, főleg aki eltöltött jó pár évet az másként látja, főleg ha együtt is laktak N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!