Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb PUA csajozós könyv/videó/hanganyag?
Azért, mert tapasztalatlan vagy, még adnék esélyt.
Ez nekem nem jelent semmit.
Akkor már nem, ha kiderülne, hogy (mittudomén) száz nővel szexeltél. Az már a "ri.banc", mert igenis van ilyen pasiban is.
Úgy kezdd el, hogy kell egy lány, aki tetszik. Észre fogja venni, ha nézed. Ez egészen biztos. :)
Visszamosolyog, igazgatja a haját, szemez veled: van esélyed.
Menj oda.
Tök mindegy, mit mondasz, a lényeg, hogy végre megszólítod. Lehet ez a "Szia, Laci vagyok, meghívhatlak egy ....-ra", a "Nem tudod, mennyi az idő", vagy "Gyakran jársz ide". A csaj is tudja, miért mész oda, meg te is, nem ezen múlik. Mondjuk nekem az erőltetett csajozós dumák nem jönnek be (Szia cica, van gazdád... nem fájt-e mikor leestél a mennyországból, stb.)
Ha bejössz a lánynak, ő is válaszolni fog valamit, csak hogy tovább tudjátok fűzni a beszélgetést.
Ez persze jóval egyszerűbb, ha már ismered valahonnan, úgyhogy ezért is megéri eljárni valahová. Könnyebb témát találni is, amivel megszólíthatod.
Egy kis beszélgetés után jöhet a "Nincs kedved találkozni máskor is?" És máris randira hívtad.
Ennyi.
A könyvek meg az ilyen "oktatóanyagok" kb. annyira hatásosak, mintha így akarnál megtanulni vezetni.
Csajozásnál ami fontos, az a külső (tetszik, nem tetszik, ez van. És neked se jönnek be a ronda lányok, ismerd el!), a személyiség, a stílus, az intelligencia.
Ettől leszel vonzó. Egy vonzó pasinak meg mindig van csaja. :D
Huh, hát itt is vannak dolgok 😅.
Nem mondom hogy nagy zseni vagyok, de én sok könyvet olvastam a "csajozásról" és magukról a nőkről is. És ahhogy elnéztem.. sajnos magyarul tényleg kevés anyag van fent ami értelmes. Visszont angulol annál több. Szóval én angolul javasolnám.
Vissza a témához.
"Könyvből nem lehet megtanulni"
Ez így elég karcsú.. mert meglehet.. csak nem az "egész" folyamatot
Ha csajozást nézzük akkor mondok egy számot:40%tudás 60% gyakorlat.
És az a 40% származhat könyvekből. Vagy származhat mondjuk 1-3 évnyi rendszeres próbálkozásból is amíg nagynehezen végre valamennyire, "talán" elkezded kapizsgálni hogy hogy is müködik egy nő 🙂.
Nem is tudom. Nekem jobban hangzik az a verzió hogy elolvasom azt amit mások évekíg tapasztaltak, hogy nekem minél kevesebb hibával sikerüljőn a "csajozás".
Végszó: Hasznos dolog utána olvasni könyvben is hogyan müködik ez a csajozás. Visszont a könyv magában kevés.. neked is gyakorolnod kell, és megpróbálni azt amit a könyv ír.
De ha könyv, akkor angolul keress, mert magyarul tényleg kevés jó van.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!