Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akart máshol aludni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, évek óta ismerjük egymást. múltkor valami miatt nálam kellett aludnia. a vendégszobában megágyaztam neki stb... viszont ott nincs tv. megnéztünk az én szobámban egy filmet, majd mondtam neki, aludni kellene. ő erre azt mondta, szívesen aludna velem,de én meg mondtam neki, hogy az nem fog menni, mert az én ágyam elég keskeny, és semmit nem akarok tőle, megbeszéltük ezt évekkel korábban is. a végén a legbénább, legkényelmetlenebb pózban kellett aludnunk. én az egyik sarokban ő meg az ágy közepén. :/ miért nem volt képes átmenni a másik szobába, ahol minden elő volt készítve neki? hozzá tenném, hogy csak barátság van köztünk, semmi más!2013. jún. 11. 13:37
1/4 anonim válasza:
Ha nagyon nem akartál vele aludni, miért nem zavartad át, vagy miért nem mentél át te?:)
2/4 A kérdező kommentje:
mert ahogy kimondtam, hogy menjen át, én azonnal bedőltem a sarokba, és elaludtam összegubbasztva :D
2013. jún. 11. 13:41
3/4 anonim válasza:
Ezért le kell ütnöd egy pöröllyel.
4/4 anonim válasza:
Gondolom többet akar barátságnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!