Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehetetlen számomra fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetetlen számomra fiú barátot találni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tulajdonképpen az a problémám, hogy sokszor elegem van a barátnőimből. Ne értsetek félre, szeretem őket, de állandóan a féltékenykedés, megsértődés. Nyilván sokszor én is hibás vagyok, de talán egy fiúval másabb lenne. Csak beszélgetni, közös programokat szeretnék.

Pár alkalom volt már, hogy elkeztem fiúkkal barátkozni, de mindig többet akartak annál, egyszer pedig én éreztem többet a "kelleténél".

Az igazság az, hogy nincs is fiú és lány között barátság? Valószínűleg természetes a lányoknál a civakodás és csak én fújom fel a dolgot...

Köszönöm a válaszokat! :-)

2013. jún. 10. 15:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam én arra is! De hol találjak én meleg fiút? :D
2013. jún. 10. 16:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem sincsenek fiú barátaim, inkább csak a barátom haverjaival szoktam szórakozni, de az nem barátság..
2013. jún. 10. 16:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Kivételesen tényleg dolgom van Pesten és tényleg nem tudom térkép alapján sem, hova kell mennem. Látom magam előtt a placcot, de hogy ott olyan cég nincs, amit én keresek, az is biztos. (Különben sejtem, ki lehetsz.)
2013. jún. 10. 16:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hány éves vagy, de ha középiskolába jársz, akkor osztálytársaid, vagy volt osztálytársaid között valaki?

Ha egy új fiút megismersz, azt valószínűleg vonzod valamennyire, mert a legtöbben még megismerni se akarják a másikat, ha nulla a vonzalom. Akikkel össze vagy zárva, azok között könnyebben találhatsz olyat, aki nem érdeklődik ilyen szempontból:)

2013. jún. 10. 16:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező: Itt is vannak az oldalon, pont mint bárhol máshol. Illetve vannak oldalak, ahol egyszerűbb már csak barátkozás céljából is felvenni velük a kapcsolatot.

Bájgúnár, na ki vagyok? :)

2013. jún. 10. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!