Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlen számomra fiú barátot találni?
Sziasztok!
Tulajdonképpen az a problémám, hogy sokszor elegem van a barátnőimből. Ne értsetek félre, szeretem őket, de állandóan a féltékenykedés, megsértődés. Nyilván sokszor én is hibás vagyok, de talán egy fiúval másabb lenne. Csak beszélgetni, közös programokat szeretnék.
Pár alkalom volt már, hogy elkeztem fiúkkal barátkozni, de mindig többet akartak annál, egyszer pedig én éreztem többet a "kelleténél".
Az igazság az, hogy nincs is fiú és lány között barátság? Valószínűleg természetes a lányoknál a civakodás és csak én fújom fel a dolgot...
Köszönöm a válaszokat! :-)
Nézd, egy egyedülálló srác akivel nem is ismeritek egymást, és régóta barátnőt szeretne, és még tetszel is neki szerinted melyik akarna csak barátságot??
Ez maximum akkor működik ha már hosszú ideje ismered a srácot..
Szombaton lehet, hogy lesz. 50 százalék.
Idegenvezetés alatt ugye csak közlekedési segítséget értesz? :-P
Na a bájgúnár bepróbálkozik :) Majd úgy tesz mintha csak barátkozni akarna :D
Amúgy barátkozz meleg sráccal, azt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!