Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves fiú vagyok. Ugye elkezdődött a szőrösödés és azt vettem észre hogy a makkom tetején is vannak szőr darabok amik kicsik de nagyon furcsa és nagyon megijedtem MIT TEGYEK?
Nézesd meg dokival
Biztos hogy a makkod, tuti? Tehát hátrahúzod a fitymádat és a piros valami ami alatta van, azon van szőr?
És ezer százalék, hogy nem csak rá van tapadva egy oda kallódott szőrszál?
figyelj:1.igen a makkomon
2.nem, nem rá ragadt hanem abból nő ki és nagyo meg ijedtem de szüleimnek nem akarom meg mutatni
"de szüleimnek nem akarom meg mutatni"
Akkor fotózd le, tedd fel a kepfeltoltes.hu-ra és linkeld be ide, hátha olvassa olyan aki tud rá mondani valami okosat.
Akármennyire is durva,lehet,hogy az utolsónak igaza lesz,bár inkább privátban küld el annak akit "érdekel",ilyen nyíltan nem kéne mutogatni. Amúgy megértelek,hogy a szüleidnek nem akarod elmondani,kamaszodsz,érzelmileg is változol,stb.
Mellesleg én még nem hallottam olyanról,hogy a makk szőrösödne.
Meg mutatom a szüleimnek és szerintem orvos lesz, de nagyon félek hogy mi lesz ebből.
Lehet hogy nem lesz semmi a jövőben velem csaj szempontból?
Nyugi,a lényeg,hogy ne parázz! :)
Ezt persze így nem lehet megmondani,de kétlem,hogy bármi komoly problémád lenne!
Lehet,hogy Te leszel az évszázad legnagyobb casanova-ja! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!