Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért van az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van az, hogy a meleg fiúk többségének csak a 20-on egynéhány éves "fiúkák" tetszenek, és már a 27-28-évesek sem, pedig a nők szerint a férfiak 35-40 évesen a legsármosabbak?

Figyelt kérdés
Olyan rossz, hogy így van, mert nagyon hamar elmúlunk 26 évesek, és a homofóbokat meg kérem szépen, hogy hagyjanak minket békén, mert hát láthatják, hogy így is épp elég rossz nekünk, és inkább együtt kellene velünk érezni, nem még egy lapáttal rátenni az amúgy is sok szenvedésünkre...

2013. jún. 10. 13:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen szerintem akit én szerettem, ő is meghízhatott. Csak az arcáról láttam képet, de arról úgy tűnt. Viszont téged kedves utolsó hol keresnek meg a fiatalok?
2013. jún. 11. 12:34
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

A 2. válaszolóval teljesen egyetértek, leszámítva, hogy mi fiatalok nem feltétlenül azért járunk ágyról-ágyra, mert éretlenek vagyunk (sokan persze azok, vagy legalábbis nincsenek tisztában a preferenciáikkal), hanem mert nehezen találunk jó partnert egy kapcsolathoz (a dolog egyébként az ördögi kör esetének tankönyvi példája -> nehezen tudsz bizalommal fordulni a másik felé, aki mellesleg jó "alapanyag" lenne, mert sok az ún. "kamus", aki egy d*gásért a csillagokat is lehazudja az égről, így mindkettőtökben benne van a félsz, és inkább nem kockáztattok, a hormonok pedig dolgoznak, végül maradtok a szexnél). Saját magamból kiindulva a tiszta játszmákat szeretem, mindig közlöm a srácokkal, hogy ne húzzuk egymást feleslegesen, közöljék, hogy mit akarnak, sokkal jobban díjazom azt, ha valaki bevallja, hogy igen megkívántalak, mint hogy elmegyek vele találkozni, aztán vetkőztet a szemével, meg fogdos, közben arról papol, hogy a szerelmet keresi, de céloz rá, hogy közel van a lakása. Szerintem minél idősebb vagy, annál nagyobb az esélye, hogy kiélted magad, és tisztában vagy azzal, kit és mit szeretnél, reálisan látod az erre vonatkozó esélyeidet, ráadásul rájössz, hogy múlik az idő, ilyenkor összekapják magukat az emberek.

A kérdés másik feléhez azt fűzném hozzá, hogy szerintem egyáltalán nem vagyunk sajnálatra méltóak, persze, a homoszexuális férfinak nem könnyű lenni, mert magasak az igények, nem véletlenül jegyezte meg egy ismerősöm, hogy a nők és a melegek nem lehetnek rondák, de normális férfiként, nem pedig ilyen lányos kis k*csögként kell viselkedni, intenzíven kell edzeni, ha vonzó partnerre vágysz (persze, hogy ki mit talál csábítónak egyénfüggő, nálam a hasonló a hasonlóhoz elv van érvényben, és ez a kisportolt testen kívül a hasonló szociális és műveltségi hátteret, valamint az életkort is jelenti), és nem azon siránkozni, hogy jaj a helyes srácot vajon miért nem érdeklem. Minden józanul gondolkodó ember, aki tisztában van a korlátaival és a lehetőségeivel párra tud találni. Ez a heteróknak sem könnyebb, és a nagyobb választék sem feltétlenül előny.

21/F

2013. jún. 11. 13:12
 13/20 A kérdező kommentje:
Előző: Én sajnos nem tudtam kiélni magam, mivel még nem is volt barátom. Vagy nekem nem tetszett, vagy én nem tetszettem, vagy ha nagy ritkán mindkettő, akkor vagy nem mert velem találkozni, vagy messze lakott... Edzeni is próbáltam, többször is nekiálltam, de mindig kegyetlenül szenvedtem, eredmény meg szinte semmi nem volt. Úgyhogy én megpróbáltam, szóval nem kéne így lenézni, hogy "magad tehetsz róla, meg minden józan gondolkodású úgyis párra talál", mert sajnos ez nem 100%. Amúgy meg jó neked, ha neked "csak" azért nehéz melegnek lenni, mert magasak az elvárások? Az kicsit sem zavar, hogy vannak emberek, akik erkölcstelennek tartanak?
2013. jún. 12. 23:56
 14/20 anonim ***** válasza:
92%

Nem szeretnék hülyeséget mondani, de leírok néhány okot, amelyek a saját és meleg haverjaim véleménye a témáról:

- nem mernek kezdeni velük (pl. 20 éves a srác, tök vékony, nem kezd egy 40 éves norm testalkatú fickóval, mert fél tőle)

- a korkülönbség miatt érzi, hogy nem működne tartós kapcsolatként

- tart az előélete miatt (ki mindenkivel volt)

- szimplán csak a fiatalok jönnek be neki, 17 évesen is 20-25 között keres, 22 évesen is, meg 35 évesen is.

2013. jún. 13. 08:47
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem nézlek le sem Téged, sem azokat, akiknek nem sikerült még megtalálni a 'szerelmet', azt én is elismertem, hogy nehéz, de ha elmerülünk a bánatban, akkor csak magunknak teszünk rosszat.

Másrészt meg sosem érdekelt igazán az emberek véleménye, nem lehet mindenkinek megfelelni, jól érzem magam, nincsenek morális aggályaim. A saját társadalmi környezetemben az elért eredmények számítanak, nem az, hogy kivel fekszel le, már rég túlléptünk ezen. Akik nem ismernek azok meg úgysem tudják, hogy a férfiakhoz vonzódom, így hátrány sem érhet ebből szempontból. (Esetükben sem az izgat, hogy mit gondolnak, csupán a potenciális veszteség, ami elszenvedhetek, akár szívességi, jövőbeli anyagi stb. értelemben)

2013. jún. 13. 11:10
 16/20 anonim ***** válasza:

Én 25 éves vagyok,sportos:)

De olyan 18-20nak néznek:)

Én sem éltem még ki magam,de rendszeresen edzek.Nem akarok a 30as éveimben lerobbanni:)

2013. dec. 7. 05:50
 17/20 A kérdező kommentje:
És te mit sportolsz, elmondod?
2013. dec. 7. 14:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Minden testrészemre edzek rendszeresen(súlyzós edzések) és mellette kardiózom:)
2013. dec. 7. 18:47
 19/20 A kérdező kommentje:
Vagyis kondizol. És a kardió az miből áll? Futsz?
2013. dec. 7. 20:38
 20/20 anonim ***** válasza:
89%
Igen:)
2013. dec. 7. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!