Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiatalokat szeretnék megkérdezni: elmondtad valakinek, hogy meleg vagy? Hogyan? Kinek?
Én ugyan leszbikus vagyok, ezt szerintem kissé könnyebb kezelni, mintha meleg srác lennék :)
Én viccesen adtam elő Fathernak :D Épp a munkahelyére mentem be, és megkérdeztem, hogy emlékszik-e az XY-ra, akivel együtt lakom? Mondta, hogy igen.
Én meg mondtam, hogy : nah, hát Ő nem csak a barátom, és nem csak úgy együtt lakunk :D
Megemésztette :D
Mivel ismertem a családom, tudtam, hogy a többiek is kb egy nap alatt megtudják a "pletykát", szóval ezzel le is tudtam a dolgot :D
Ezen kívül még 2 nagyon jó barátom van, és ennyi :) Nekik csak simán elmondtam :)
28/L
Én még a gimiben mondtam el a baráti társaságunknak, azóta csak pár csoporttársamnak az egyetemen. Utóbbiak eléggé ledöbbentek, mivel aktívan sportolok, normális férfiként viselkedek (értsd:hiányoznak a sztereotíp b*zis beütések). Gondot soha nem csinált belőle senki, ugyanúgy megbeszéljük az én személyes dolgaimat is (beleértve a szexuális életemet,egymás előtt nem játsszuk meg a prűdet) szóval szerencsém van az ismerőseimmel.
21/F
Rólam kb. mindenki tudja, hogy mi a helyzet: a középiskolában, most az egyetemen is... sosem csináltam belőle titkot, ha valaki megkérdezte, mi a helyzet a szerelmi/szexuális életemmel, őszintén válaszoltam.
Nálam is eléggé sokan meglepődtek, mert nem vagyok valami lányos, ami megfelelne a heterók által képzelt sztereotípiáknak, de hát ez van :D Felfogták, és mindenki így, ezzel együtt szeret... a legjobb 7 barátom közül az egyetemen 5 fiú, és le se szarják, hogy nekem más a vonzódásom, mint nekik... szóval tényleg, ha valaki a barátod, az ezzel együtt fog elfogadni. Az embert fogják benned látni, nem a szexualitásodat.
19/F
Egyetértek FDrával, ha valaki a barátod, az a személyiséged miatt kedvel téged, nem pedig a szexuális hovatartozásod izgatja.
Annyit kiegészítésképpen, hogy nem minden fiú kezeli először jól a dolgot, nekem pont a legjobb barátom volt az, aki egyből rákérdezett, hogy akkor én most azért vagyok vele ennyire jóban, mert vonzódom hozzá? Ilyen és hasonló kérdéseket kaphatsz, türelmesen mond el nekik, hogy nem srácok, nem vagytok az eseteim, ne ragozd túl, tudod mit mondanak a ló másik oldaláról (ha mégis tetszene valamelyikük, az elég kellemetlen, mégis fontos, hogy ne próbálkozz be, és ne is éreztesd vele, elismerem nehéz, de nem éri meg a kockázatot, ráadásul lesz még elég srác, akiket vonzónak fogsz találni). A lányok általában gond nélkül fogadják a hírt, viszont az ő viselkedésük tapasztalataim szerint hajlamos arra tendálni, hogy Téged is lányként kezeljenek, amit viszont nem szabad hagyni. Jópár példa van arra, amikor a szegény kis meleg srácot a csajok a szárnyaik alá veszik, bátorítják, elmennek vele bulizni, de eközben megölik benne a "férfit". Tudatosítani kell bennük, ha maguktól nem jönnének rá, hogy a homoszexuális férfiak nem olyan nők, akik pénisszel születtek (tudom, viccesen hangzik, de sokan keverik a transz-,homo- és egyéb, nem heteroszexuális magatartásokat), hanem lelkileg is ép és egész hímnemű emberek.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!