Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom felveti a fogamzásgátlást témául, akkor ezt vehetem annak, hogy komolyan gondolja a kapcsolatunkat? 19/L vagyok
Előző válaszolónak: Nem szeretnék abortuszt, éppen ezért vigyáztunk és vigyázunk a későbbiekben.
Második válaszolónak: Köszönöm szépen, én is bíztatónak tartom, hogy ő vetette fel a témát :)
a vigyázol azt jelenti,hogy nem benned ment el?
jah,persze,megszakitás mint védekezés...
utána meg itt sirtok,hogy de akkor terhes vagyok?
nem igaz hogy nem lehet egy gumit huzni,vagy akármi fogamzásgátló modszer
A MEGSZAKITÁS AZ NEM VÉDEKEZÉS,UGYANUGY LEHET BABA
jah,és kérdésedre válaszolva,nem komoly kapcsolatfüggő a fogamzásgátló
csupán elhiszi,hogy nem fertőzöd meg semmivel,és nem akar gumizni,meg babát se
13:39 voltam megint
Eh.. úgy imádom ezt a "vigyázunk" dolgot.
Valamelyik filmben van egy felvilágosító film a középiskolásoknak. A lány meg a srác az autóban kezd szeretkezni, de nincs náluk gumi. A lány megkérdezi: És mi lesz a védekezéssel?
Fiú válasza: Majd vigyázok..
Az egész középiskolás csoport felröhög és bekiabál: Ne higgy neki!
És a felvilágosító filmben 9 hónap múlva jön a baba.
Ez azért érdekes, mert csak védekezéssel lehet vigyázni. Vegyél tesztet a hónap végén, ha csak megszakításosan védekeztetek, mert terhes lehetsz. Olvass nyugodtan utána.
19 évesen több felelősséget várnék. Főleg, hogy ha mint írtad: nem akarsz gyereket.
Ez egész kapcsolatod rá mehet az abortuszra és az életed is. Gondolkozz. Örülök, hogy a pasidnak legalább van esze és védekezni akar.
21/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!