Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párom felveti a fogamzásg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom felveti a fogamzásgátlást témául, akkor ezt vehetem annak, hogy komolyan gondolja a kapcsolatunkat? 19/L vagyok

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 13:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Hát.. én nem szeretem a gumit és a párom sem.
2009. okt. 9. 14:27
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szeretés kérdése, gondolom, az abortuszt sem szereted. Vagy? Legyetek óvatosabbak, nehogy baj legyen!
2009. okt. 9. 14:31
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valanilyen szinten biztos tartós kapcsolatot akar, ha ő vetette fel a témát. Az még nem azt jelenti hogy csak szexet akar. A párom is úgy van vele hogy még nem kell gyerek, de vannak terveink. Ráérünk még vele. És szeret is. Igazad van, hisz fiatalok vagytok még és ha azt mondja hogy kéne fogamzásgátló akkor hosszabb időre tervezi veled nemcsak egy menetre. Én úgy gondolom ez pozitív jel részéről. Aztán lesz ami lesz. Pusz
2009. okt. 9. 14:31
 14/24 A kérdező kommentje:

Előző válaszolónak: Nem szeretnék abortuszt, éppen ezért vigyáztunk és vigyázunk a későbbiekben.

Második válaszolónak: Köszönöm szépen, én is bíztatónak tartom, hogy ő vetette fel a témát :)

2009. okt. 9. 14:35
 15/24 anonim ***** válasza:
56%

a vigyázol azt jelenti,hogy nem benned ment el?

jah,persze,megszakitás mint védekezés...

utána meg itt sirtok,hogy de akkor terhes vagyok?

nem igaz hogy nem lehet egy gumit huzni,vagy akármi fogamzásgátló modszer

A MEGSZAKITÁS AZ NEM VÉDEKEZÉS,UGYANUGY LEHET BABA

2009. okt. 9. 14:39
 16/24 anonim ***** válasza:
56%

jah,és kérdésedre válaszolva,nem komoly kapcsolatfüggő a fogamzásgátló

csupán elhiszi,hogy nem fertőzöd meg semmivel,és nem akar gumizni,meg babát se

13:39 voltam megint

2009. okt. 9. 14:40
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem ment bennem el. És nem lett belőle baba, nem vagyok terhes.
2009. okt. 9. 14:41
 18/24 A kérdező kommentje:
Későbbiekben szeretne babát, ezt tudom, mert beszélgettünk róla. De nekem első a tanulás.. Ugyanis a jövőmet alapozom meg vele..
2009. okt. 9. 14:42
 19/24 anonim ***** válasza:
56%

Eh.. úgy imádom ezt a "vigyázunk" dolgot.

Valamelyik filmben van egy felvilágosító film a középiskolásoknak. A lány meg a srác az autóban kezd szeretkezni, de nincs náluk gumi. A lány megkérdezi: És mi lesz a védekezéssel?

Fiú válasza: Majd vigyázok..

Az egész középiskolás csoport felröhög és bekiabál: Ne higgy neki!

És a felvilágosító filmben 9 hónap múlva jön a baba.

Ez azért érdekes, mert csak védekezéssel lehet vigyázni. Vegyél tesztet a hónap végén, ha csak megszakításosan védekeztetek, mert terhes lehetsz. Olvass nyugodtan utána.

19 évesen több felelősséget várnék. Főleg, hogy ha mint írtad: nem akarsz gyereket.

Ez egész kapcsolatod rá mehet az abortuszra és az életed is. Gondolkozz. Örülök, hogy a pasidnak legalább van esze és védekezni akar.

21/ L

2009. okt. 9. 14:43
 20/24 anonim ***** válasza:
bocsi, de mi a fenére vigyáztatok, ha nem védekeztetek??????????????
2009. okt. 9. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!