Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/férfiak! Miért nincs jelenleg barátnőtök?
Figyelt kérdés
Nagyok az elvárásaitok? Úgy érzitek, senkinek sem tetszetek? Egyéb ok?
Kort is, legyetek szívesek! :)
2013. jún. 9. 21:16
21/29 anonim válasza:
mert a szabadság jó:) nem kérdezheti senki hol voltam,nem kell magyarázkodni sem.idegesitö,amikor hívogatnak,meg sírnak a teloban.
22/29 anonim válasza:
lemaradt elöbb:29 é majd ha lesz 1 nö,akinek van tartása,talán az meg tud fogni
23/29 anonim válasza:
8-as!
17 évesen hikkikomori, mi?
Tehát otthagytad az iskolát és bezárkóztál a szobádba/lakásodba, évek óta nem mozdultál ki, nem szólsz senkihez és csak neten/mobilon sms-ben kommunikálsz?
Persze...
24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! : ) Még nyugodtan írhattok, kíváncsi vagyok!
2013. jún. 9. 21:35
25/29 anonim válasza:
Hát igen, nem nagyon tetszem a lányoknak ebben a felszínes világban.
22/F
26/29 anonim válasza:
Én ha nagyon akarnék változtatni a helyzetemen, akkor stílusváltásra lenne szükségem külsőleg és belsőleg egyaránt! Sportolni kéne, ismerkedni kéne, nyitottnak kéne leni stb! Ezzel az egésszel csak egy bökkenő van, hogy nem akarok változtatni! Jó nekem úgy, ahogy élek! Szabad vagyok + baszogat eleget az élet! :D A negatív reakciók meg már a könyökömön jönnek ki, az én életem, nekem kell, hogy jó legyen! 20/f
27/29 anonim válasza:
Nekem azért nincs, mert alapból nem akarok járni egyik lánnyal se. :/ De én lány vagyok.
28/29 anonim válasza:
Mert általában akivel szívesen járnék azoknak nem jövök be olyan téren csak mint barát. Akinek meg bejövök avval nem tudok elképzelni kapcsolatot így maradnak az egyéjszakások. Azért meg nem fogok járni egy olyan csajjal akivel tudom hogy szakítani fogok mer hiányzik az a plusz extra ami nekem okot ad egy tartalmas kapcsolatra.
29/29 anonim válasza:
14f nem akarok olyannal járni aki 1 hét múlva vált, de másféle meg nem létezik szerintem.. Vagy szerencsétlen vagyok:/ pedig nagyon kedves vagyok és szerintem még jol is nézek ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!