Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok/férfiak! Miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok/férfiak! Miért nincs jelenleg barátnőtök?

Figyelt kérdés

Nagyok az elvárásaitok? Úgy érzitek, senkinek sem tetszetek? Egyéb ok?

Kort is, legyetek szívesek! :)

2013. jún. 9. 21:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

"Úgy érzitek, senkinek sem tetszetek?"

Úgy.

2013. jún. 9. 21:20
 12/29 anonim ***** válasza:
örülök hogy szabad vagyok...mármint a kapcsolat alól szabadultam ki, nem tökölről.:D meg mert nincs aki most érdekelne "játszani" meg nincs most erőm.
2013. jún. 9. 21:21
 13/29 anonim ***** válasza:
Mert vakvágányon haladok.
 14/29 anonim ***** válasza:

Nem szeretek bulizni -> hol ismerkedjek?

17/F

15/29 anonim ***** válasza:
Nem járok el itthonról, de nem tehetek róla, hogy nem izgatnak a bulik, a plázák és hasonlók. 20/F
2013. jún. 9. 21:22
 16/29 anonim ***** válasza:
Elszúrtam minden lehetőségemet, és egyre jobban rágörcsölök az egészre.
2013. jún. 9. 21:23
 17/29 anonim ***** válasza:

Azzal nincs gondom, hogy senkinek se jönnék be, legalábbis van aki azt állítja tetszek neki külsőre, meg a személyiségem is.

Viszont általában 3 dolog érvényes nálam, ha egy nővel együtt tudnék lenni, az vagy túl messze van, vagy van pasija, vagy a kettő együtt... :D Nem vagyok túl szerencsés. xD

2013. jún. 9. 21:26
 18/29 anonim ***** válasza:
Nincs önbizalmam, csak akkor engedem el magamat egy csaj társaságában, ha érzem, hogy vonzódik hozzám. De addig nem tud vonzódni ameddig nem engedem el magamat. Ez egy ördögi kör.
2013. jún. 9. 21:26
 19/29 anonim ***** válasza:

1)Nem vagyok jóképű

2)Ettől még tudnék csajt szerezni,de eddig senki sem fogott igazán..aki igen,annak én nem kellettem.Na majd legközelebb:)

17/F

2013. jún. 9. 21:27
 20/29 anonim ***** válasza:
Mert nem vagyok rendben magammal és nem tudnék semmit nyújtani egy lánynak most, ezért nem erőltetem. Emiatt persze szar a kisugárzásom is. Majd ha összeszedtem magam, akkor bele se kell, hogy vágjak, jönnek a csajok maguktól, mint ahogyan eddig is. (egy lány volt, akinél próbálkoztam ennek ellenére, mert hosszú évek óta igazán meg tudott fogni, de elutasított, jobb is így, legalábbis neki :D )26F
2013. jún. 9. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!