Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/férfiak! Miért nincs jelenleg barátnőtök?
Figyelt kérdés
Nagyok az elvárásaitok? Úgy érzitek, senkinek sem tetszetek? Egyéb ok?
Kort is, legyetek szívesek! :)
2013. jún. 9. 21:16
11/29 anonim válasza:
"Úgy érzitek, senkinek sem tetszetek?"
Úgy.
12/29 anonim válasza:
örülök hogy szabad vagyok...mármint a kapcsolat alól szabadultam ki, nem tökölről.:D meg mert nincs aki most érdekelne "játszani" meg nincs most erőm.
14/29 anonim válasza:
Nem szeretek bulizni -> hol ismerkedjek?
17/F
15/29 anonim válasza:
Nem járok el itthonról, de nem tehetek róla, hogy nem izgatnak a bulik, a plázák és hasonlók. 20/F
16/29 anonim válasza:
Elszúrtam minden lehetőségemet, és egyre jobban rágörcsölök az egészre.
17/29 anonim válasza:
Azzal nincs gondom, hogy senkinek se jönnék be, legalábbis van aki azt állítja tetszek neki külsőre, meg a személyiségem is.
Viszont általában 3 dolog érvényes nálam, ha egy nővel együtt tudnék lenni, az vagy túl messze van, vagy van pasija, vagy a kettő együtt... :D Nem vagyok túl szerencsés. xD
18/29 anonim válasza:
Nincs önbizalmam, csak akkor engedem el magamat egy csaj társaságában, ha érzem, hogy vonzódik hozzám. De addig nem tud vonzódni ameddig nem engedem el magamat. Ez egy ördögi kör.
19/29 anonim válasza:
1)Nem vagyok jóképű
2)Ettől még tudnék csajt szerezni,de eddig senki sem fogott igazán..aki igen,annak én nem kellettem.Na majd legközelebb:)
17/F
20/29 anonim válasza:
Mert nem vagyok rendben magammal és nem tudnék semmit nyújtani egy lánynak most, ezért nem erőltetem. Emiatt persze szar a kisugárzásom is. Majd ha összeszedtem magam, akkor bele se kell, hogy vágjak, jönnek a csajok maguktól, mint ahogyan eddig is. (egy lány volt, akinél próbálkoztam ennek ellenére, mert hosszú évek óta igazán meg tudott fogni, de elutasított, jobb is így, legalábbis neki :D )26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!