Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek az apakomplexus jelei a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek az apakomplexus jelei a csajnál?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy most alakulóban vagyok egy lánnyal. Sokszor beszélünk meg minden. Látom rajta, hogy kicsit furán viselkedik néha, nagyon ragaszkodó. Meg tudom, hogy apukája elhagyat mikor kicsi volt és mindig mondja, hogy milyen jó hogy én ilyen magas vagyok meg átölelhet stb. Félek, hogy valami apaszerepet lát bennem nem pedig a jövőbeli barátját. Mindig mondja hogy milyen jó hogy ilyen férfias vagyok, meg, hogy vannak terveim. Lehet csak bebeszélem de szerintetek ez lehet apakomplexusra következtethető jel?
2013. jún. 9. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
ha te 30 vagy, ő meg 17 akkor igen!
2013. jún. 9. 17:31
 2/6 A kérdező kommentje:
ja bocs, kifelejtettem, hogy én 19 ő pedig 17
2013. jún. 9. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem minden sok nő örül ha magas pasija van akit átölelhet, és a férfias férfiakat is sokat szeretik, meg azokat is, akiknek vannak terveik. Szerintem simán elképzelhető, hogy csak bókolni szeretne. Persze attól még lehet apakomplexusa, de ezek alapján szerintem fölösleges ezt gondolni.
2013. jún. 9. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem csak az lehet apakomplexus ha több tíz év van a két fél között. Bármiféle görcsös ragaszkodás lehet ennek jele.
2013. jún. 9. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez az apakomplexusos dolog inkább azokra jellemző akiknél jóval nagyobb a korkülönbség. Ha a csaj mondjuk 15 éves te meg 30 körüli vagy akkor ez egyértelműen az. De mivel írtad hogy a csaj 17 te meg 19 vagy, így nincs szó erről, lehet csak olyan szinten szeretet hiánya van hogy te vagy az akitől ezt megkapja.
2013. jún. 9. 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a barátjaként tekint rád, csak örül, hogy végre van egy férfi, akire felnézhet. Nem hinném, hogy aggódnod kéne emiatt..., egy kicsit magamra is ismertem, mert én is szoktam ilyeneket mondani a barátomnak, én is hasonló dolgokat életem át, mint a barátnőd, de én egyáltalán nem az apát látom a barátomban!!
2013. jún. 9. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!