Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tulajdonképpen mi a baja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen mi a baja az embereknek a homoszexuálisokkal?

Figyelt kérdés

Ma volt egy riport arról, hogy Franciaországban engedélyezték a melegek házasságát és erre hatalmas tüntetések indultak. Persze anyámék a neokonzervatívok is egyből mindennek lemondták a melegeket. Kérdezem, hogy valaha ártott-e nekik bármelyik. Persze még meleggel se találkoztak, de azért elítélik őket.

Gondolom, főleg Magyarországon, sok ember gondolkodik hasonló képen. És nem értem, hogy miért, mert a többség még nem is beszélt egyetlen egy homoszexuálissal sem. Csak azért gyűlölködnek, mert mások, mint a többség.

Szerintem joguk van a melegeknek is, ahhoz, hogy jogilag is legitimálják a kapcsolatukat és gyermeket fogadjanak örökbe. Avval, hogy a homofób csoportok ilyen megmozdulásokat szerveznek sokkal inkább degradálják a házasság intézményét, mert megkérdőjelezik azt, hogy a kapcsolatnak az alapja a két fél elkötelezettsége és egymás iránt érzet szeretete lenne. Az ilyesmi azt mutatja csak, hogy a házasság és a család más célt nem szolgál, mint az életképes utódok reprodukálása és esetleges pénzügyi előnyök elérése.

Én ezt gondolom. Magyarázza már el nekem, hogy másokat olyasmiért megvetni miért kell, ami semmilyen formában nem befolyásolja az illető életét.

2013. jún. 9. 16:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Ők akkor is előítéletesek és agresszívak lesznek,"

tévedsz, a gyerekek soha nem előítéletsek. a szülők azok. amilyen a szülő, olyan a gyerek.

"A börtönben rengeteg hetero férfi lesz homoszexuális amíg börtönben van, ahogy kijön pedig az első dolga, hogy felcsináljon egy csajt."

mert ők nem homoszexuálisok. a homoszexuális az, aki akkor is homoszexuális, ha lenne lehetősége csajt felcsinálni.

2013. jún. 10. 09:58
 22/25 A kérdező kommentje:
Tudtommal a börtönben a magány okozza, hogy végül a börtönbeli társaikkal is "beérik". Ráadásnak Freud szerint életében legalább egyszer minden ember homoszexuális lehet. Erre lehet példa Verlain és Rimbaud viszonya: a két francia költő a kapcsolatuk előtt és után is nőkkel foglalkoztak. Egyszerűen csak valami vonzalom alakult ki közöttük. Aztán Rimbaud dobta Verlaint, aki utána meg akarta ölni, de ez részlet kérdés ^^""
2013. jún. 10. 12:54
 23/25 anonim ***** válasza:

"tévedsz, a gyerekek soha nem előítéletsek. a szülők azok. amilyen a szülő, olyan a gyerek."

Te tévedsz, a gyerek az gyerek. 10-12 éves kora előtt egyiknek sem fogod tudni elmagyarázni, hogy mi az a tolerancia. Ha nem a bu.zi szülőkkel megáldott csemetét fogják gúnyolni, akkor a kövéret vagy a szemüvegeset vagy a cigányt, vagy az elálló fülüt, stb. Jársz te kisgyerekek között? Minden 15-20 fős csoportban van pár kipécézett gyerek.

2013. jún. 10. 16:17
 24/25 anonim válasza:
0%
Szerintetek hogyne vetnék meg a homokosokat?Könyörgöm ez a természet rendje?Egy dolog hogy nem ártott neked,de a nagy többségnek gondot jelent a napi betevő megszerzése és annyit lát hogy a b*zik kimennek táncolni?Szerinted ezek a felvonulások mire jók?Te örülnél és támogatnád a fiadat ha egyszer eléd toppanna és bejelentené hogy ő biza kukifaló?(És ezt semmiféle bántás szándéka nélkül mondtam)
2013. jún. 10. 17:50
 25/25 MrPifta ***** válasza:
90%

Azért utálják őket, mert nem tudják mi az. Még nem ismerik, ezért félnek tőle.

A házassággal az a véleményem, mint a kutyahús fogyasztással: Aki szeretné, tegye. Én nem kérek belőle, de másnak ne tiltsuk meg

2013. jún. 22. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!