Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tulajdonképpen mi a baja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen mi a baja az embereknek a homoszexuálisokkal?

Figyelt kérdés

Ma volt egy riport arról, hogy Franciaországban engedélyezték a melegek házasságát és erre hatalmas tüntetések indultak. Persze anyámék a neokonzervatívok is egyből mindennek lemondták a melegeket. Kérdezem, hogy valaha ártott-e nekik bármelyik. Persze még meleggel se találkoztak, de azért elítélik őket.

Gondolom, főleg Magyarországon, sok ember gondolkodik hasonló képen. És nem értem, hogy miért, mert a többség még nem is beszélt egyetlen egy homoszexuálissal sem. Csak azért gyűlölködnek, mert mások, mint a többség.

Szerintem joguk van a melegeknek is, ahhoz, hogy jogilag is legitimálják a kapcsolatukat és gyermeket fogadjanak örökbe. Avval, hogy a homofób csoportok ilyen megmozdulásokat szerveznek sokkal inkább degradálják a házasság intézményét, mert megkérdőjelezik azt, hogy a kapcsolatnak az alapja a két fél elkötelezettsége és egymás iránt érzet szeretete lenne. Az ilyesmi azt mutatja csak, hogy a házasság és a család más célt nem szolgál, mint az életképes utódok reprodukálása és esetleges pénzügyi előnyök elérése.

Én ezt gondolom. Magyarázza már el nekem, hogy másokat olyasmiért megvetni miért kell, ami semmilyen formában nem befolyásolja az illető életét.

2013. jún. 9. 16:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Azért szerintem van különbség a pedofília és a homoszexualitás között. Nem is kicsi!

Akit azért vernek meg, mert két meleg neveli, az csak azt mutatja, hogy nagy bajok vannak a társadalomban.

2013. jún. 9. 17:17
 12/25 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ez politikai okokból van így felhúzva. Jó sok szavazatot ad az, ha azt mondjuk, hogy liberális elveket vallunk, és még többet, ha a melegházasságot be akarjuk vezetni. Az az igazság, hogy a legtöbb politikust nem érdekli, hogy mi lesz a melegekkel, csak kell neki a szavazat. Ez az egész ügy fel van fújva, engem pl. sosem zavartak a melegek, de így, hogy most szinte a csapból is az folyik, hogy én alapból "homofób" vagyok, és ki kell ezt nevelni belőlem, na így most tényleg kicsit ellenszeves vagyok velük szemben. Az a baj, hogy ez nem így működik, nem lehet mesterségesen megváltoztatni a "többségi társadalom" véleményét. Minél többet próbálják, annál több kárt fognak okozni, mert előjönnek a szélsőségek, a pártok, melyek ezt a mesterségesen okozott frusztrációt használják ki. Vajon ki hova fog állni? Egy csomóan a melegek ellen. Pont az ellenkezőjét érik el annak amit akarnak.
2013. jún. 9. 17:40
 13/25 anonim ***** válasza:
én sem értem,hogy miért kell elítélni őket. engem nem zavarnak, mindenki döntse el magának,hogy hogyan és kivel éli az életét. csak sajnos az emberi természet velejárója, hogy ami más, azt nehezen fogadja el az ember, azért mert ismeretlen, ennyi. Engem személy szerint az sem zavar, ha az utcán felvállalják...
2013. jún. 9. 18:11
 14/25 anonim ***** válasza:

Kényes kérdés, nem könnyű úgy beszélni róla, hogy valaki ne sértődjön meg. Ez csak egy elméleti példa.

Ha olyan jó a melegség, akkor mindenki az akar lenni, ha mindenki az lesz, akkor nem lesznek gyerekek, kihal az emberiség.

Ha nem akarják, hogy kihaljunk, akkor ki dönti el, hogy ki lehet meleg, mert ugye mindenki az akar lenni, mert az milyen jó is, de azért gyerek is kéne. És különben sem kompatibilis két férfi. Aztán meg a pelenka is drága, milyen sok pelenkás férfi járkálna mindenütt. Szép látvány lenne....

2013. jún. 9. 18:39
 15/25 anonim válasza:
0%
Fuhj én rühellem a b...ikat! Szerintem minden ép ember így van vele! Lőni őket!
2013. jún. 9. 18:50
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem volt meleg munkatársam. Lehetett vele beszélgetni. Valami érzelmi elhajlásféle lehet.Nem tartom jó dolognak, de nem utáltam.
2013. jún. 9. 21:14
 17/25 anonim ***** válasza:
Az, hogy senki nem kíváncsi rájuk, mégis van a sok rohadt felvonulás.
2013. jún. 9. 21:28
 18/25 A kérdező kommentje:
Aki meleg, az nem ezt választja. Ahogy az se választás kérdése, hogy zsidó vagy vagy örmény.
2013. jún. 9. 21:34
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

"Akit azért vernek meg, mert két meleg neveli, az csak azt mutatja, hogy nagy bajok vannak a társadalomban."

A gyerekek gyerekek. Ők akkor is előítéletesek és agresszívak lesznek, ha kitör a világbéke és a paradicsomban fogunk élni.

2013. jún. 9. 23:44
 20/25 anonim ***** válasza:

"Aki meleg, az nem ezt választja. Ahogy az se választás kérdése, hogy zsidó vagy vagy örmény."

A börtönben rengeteg hetero férfi lesz homoszexuális amíg börtönben van, ahogy kijön pedig az első dolga, hogy felcsináljon egy csajt. Innentől nekem ne mondja senki, hogy ez nem választás kérdése.

2013. jún. 9. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!