Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek próbálkozna egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek próbálkozna egy srác újra egy lánynál aki egyszer visszautasította?

Figyelt kérdés

Egy fiúval, akit egyszer visszautasítottam amikor bepróbálkozott nálam, pár nap múlva megint találkozni fogok. Mármint nem direkt vele, csak egy helyen leszünk, egy baráti társaságban. Azóta még nem találkoztunk. Egyébként akkor azért utasítottam el, mert egy buliban voltunk és nem olyan nagyon ismerjük egymást, és én nem szeretem az egyéjszakás kalandokat, márpedig ilyen bulis összejövésekkor nem igazán van másra esély. Szóval ő rám hajtott és majdnem összejöttünk ott akkor de én aztán mégsem akartam, úgyhogy mondtam hogy inkább ne. Valószínűleg ezt ő is jól tudja hogy ez volt a visszautasítás valódi oka, mert igazából nekem nagyonis bejött a srác és szerintem ezt ő is levágta. Utána később rájöttem hogy még annál is jobban tetszik mint hittem. Bizonyos szempontból eléggé meg is bántam, hogy nemet mondtam és nem adtam a dolognak egy esélyt sem, mert azóta sem tudtam kiverni a fejemből. Azt láttam hogy kicsit csalódott volt amikor elutasítottam, de utána is ugyanolyan jófej és kedves volt mint addig.

Na szóval, volna esély rá hogy most amikor egy idő után újra látjuk egymást, még egyszer ő próbálkozna? Szerintetek?

2009. okt. 9. 01:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Én nem próbálkoznék újra. De más valaki lehet. Bár ha még azóta sincs barátnője akkor valószinű csak egyéjszakás kalandokat magyarul a szexet akarja. Amúgy ha megengeded szerintem te is szereted az ilyen ismerkedést mert akkor nem járnál ilyen helyekre. És ha te is tetszettél neki meg ő is mégis nemet mondasz na szóval nemértem.
2009. okt. 9. 01:16
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
hát én sem próbálkoznék. ha egyszer már nemet mondott, akkor onnantól lóf.sz a seggébe a temetése napjáig. :)
2009. okt. 9. 01:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Felesleges ujra probálkozni. Ha egyszer vissza utasít, annak oka van és az az ok nem fog csak úgy eltünni.
2009. okt. 9. 01:28
 4/10 A kérdező kommentje:

Nincs azóta barátnője. Igazából sejtem és meg is értem hogy miért nincs neki még, de ebbe most inkább hosszadalmas és unalmas magyarázkodásokba nem mennék bele, a lényeg hogy nem azért mert mindenképpen csak futó kalandokra vágyik.

Pedig bármilyen hihetetlen is, csak szórakozni járok a barátaimmal, nem azzal a céllal megyek hogy ott pasizzak. De ettől még megtörténhet (és meg is történt) hogy épp egy buliban találkozok valakivel aki tényleg bejön minden szempontból. De ez akkor sem változtat azon hogy nem akarok futó kalandokat. Nem szokásom összejönni minden jött-menttel csak szórakozásból. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni. És pont ezért ha valakivel mégis szeretnék összejönni, akkor azt nem csak úgy szórakozásból akarnám, hanem egy normális kapcsolatnak.

2009. okt. 9. 01:35
 5/10 A kérdező kommentje:
3.nak: de leírtam hogy mi volt az oka, hogy visszautasítottam. és jó lenne ha eltűnne az oka. mert csak az az egyetlen oka hogy NEM akarok vele egyéjszkás kalandot. komolyan viszont összejönnék vele szívesen.
2009. okt. 9. 01:37
 6/10 A kérdező kommentje:

na mindegy, akkor ezek szerint a válaszokból azt szűrhetem le, hogy a fiúk többsége nem próbálkozna újra tehát én se várjam ezt tőle.

köszi.

2009. okt. 9. 01:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Fiúfüggő a dolog, úgy gondolom. Ha igaz, hogy könnyű kalandokat (is) hajlamos keresni, akkor jó az esély, hogy újra mer próbálkozni. De menj bele a kapcsolatba valamilyen szinten, aztán tudod meg, milyenek a szándékai...
2009. okt. 9. 07:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez egyénfüggő, ha nagyon akar újra próbálkozik, ha nem akkor rajtad áll... Amikor egy buliban összejössz valakivel, csak rajtad áll, hogy mit engedsz meg és mi az amit nem!!! Ha a válaszod miatt nem mer közeledni feléd, mert fél, hogy újra elutasítod, akkor hívd fel magadra a figyelmét, vannak női praktikák, élj velük kacérkodj picit, hogy érezze van esélye nálad, bulin kívül is lehet kezdeményezni, vagy hívd félre beszélgetni és mondd el neki, hogy a buliban miért utasítottad vissza, és minden egyes reakcióját tartsd figyelemmel, hogy hogyan reagál az elmondottakra. Már így is leszűrheted mi az amit akar tőled (egy éjszaka, vagy esetleg komolyabb tervei is vannak)... Minden csak rajtad áll, és azon, hogy mennyire szeretted meg a "kishavert".
2009. okt. 9. 08:01
 9/10 anonim válasza:
Ha nem próbálkozik újra akkor azt csakis büszkeségből teszi. Mondd neki hogy nem éri meg csak a büszkeség miatt eldobni egy lehetőséget ami még jól is alakulhat. Adjatok egy esélyt magatoknak!
2009. okt. 9. 10:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem alapból nem. De te meg ne azért maradj le róla, mert azon filózol hogy fog e lépni.
2009. okt. 9. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!