Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek próbálkozna egy srác újra egy lánynál aki egyszer visszautasította?
Egy fiúval, akit egyszer visszautasítottam amikor bepróbálkozott nálam, pár nap múlva megint találkozni fogok. Mármint nem direkt vele, csak egy helyen leszünk, egy baráti társaságban. Azóta még nem találkoztunk. Egyébként akkor azért utasítottam el, mert egy buliban voltunk és nem olyan nagyon ismerjük egymást, és én nem szeretem az egyéjszakás kalandokat, márpedig ilyen bulis összejövésekkor nem igazán van másra esély. Szóval ő rám hajtott és majdnem összejöttünk ott akkor de én aztán mégsem akartam, úgyhogy mondtam hogy inkább ne. Valószínűleg ezt ő is jól tudja hogy ez volt a visszautasítás valódi oka, mert igazából nekem nagyonis bejött a srác és szerintem ezt ő is levágta. Utána később rájöttem hogy még annál is jobban tetszik mint hittem. Bizonyos szempontból eléggé meg is bántam, hogy nemet mondtam és nem adtam a dolognak egy esélyt sem, mert azóta sem tudtam kiverni a fejemből. Azt láttam hogy kicsit csalódott volt amikor elutasítottam, de utána is ugyanolyan jófej és kedves volt mint addig.
Na szóval, volna esély rá hogy most amikor egy idő után újra látjuk egymást, még egyszer ő próbálkozna? Szerintetek?
Nincs azóta barátnője. Igazából sejtem és meg is értem hogy miért nincs neki még, de ebbe most inkább hosszadalmas és unalmas magyarázkodásokba nem mennék bele, a lényeg hogy nem azért mert mindenképpen csak futó kalandokra vágyik.
Pedig bármilyen hihetetlen is, csak szórakozni járok a barátaimmal, nem azzal a céllal megyek hogy ott pasizzak. De ettől még megtörténhet (és meg is történt) hogy épp egy buliban találkozok valakivel aki tényleg bejön minden szempontból. De ez akkor sem változtat azon hogy nem akarok futó kalandokat. Nem szokásom összejönni minden jött-menttel csak szórakozásból. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni. És pont ezért ha valakivel mégis szeretnék összejönni, akkor azt nem csak úgy szórakozásból akarnám, hanem egy normális kapcsolatnak.
na mindegy, akkor ezek szerint a válaszokból azt szűrhetem le, hogy a fiúk többsége nem próbálkozna újra tehát én se várjam ezt tőle.
köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!