Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! (+20) Ez az alak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! (+20) Ez az alak mennyire necces?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van miből leadni. Már fogyókúrázom, 4 kilótól sikerült is megszabadulnom, így nézek ki most. Folytatom tovább, de azért furdal a kíváncsiság. Köszi előre is a normális válaszokat! :)

[link]

[link]

2013. jún. 8. 22:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Hát szívesen beakasztanék hátulról bármely lyukba:D
2013. jún. 8. 22:30
 22/33 A kérdező kommentje:
Jaaa, így már értem :D Nem gondoltam, hogy kizárólagosan arra írod, valahogy nem jött át, de köszönöm, örülök :) Sajnos nagyon kevés az önbizalmam, az arcommal, hajammal, bőrömmel semmi gondom, azokkal meg vagyok elégedve, csak az alakommal kapcsolatban vannak ilyen borzasztó érzéseim...mindig volt, hogy beszólogattak az utcán, kiröhögtek, kb. lehajtott fejjel megyek az emberek között. :/
2013. jún. 8. 22:37
 23/33 anonim ***** válasza:
jajjmár.. nincs olyan nagy probléma, hogy így aggódj, sőt semmi probléma nincs :)
2013. jún. 8. 22:47
 24/33 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy van ennél sokkal rosszabb test is, de sok atrocitás ért már, nehéz elhinnem, hogy akár így is kellhetek valakinek, tetszem neki.
2013. jún. 8. 23:03
 25/33 anonim ***** válasza:
Milyen atrocitás ért?
2013. jún. 8. 23:05
 26/33 A kérdező kommentje:
Rengetegszer ismerősök, ismeretlenek nyilvánosan, sok ember előtt beszólogattak, cinikusan röhögtek, kiabáltak utánam sértő jelzőket... mint mondtam, ismerősök és ismeretlenek egyaránt, volt még a középiskolában egy nagyobb (6-7 fős) lánycsapat, akik 3 évig napi szinten beszólogattak.
2013. jún. 8. 23:18
 27/33 anonim ***** válasza:

Nem rossz az alakod... látszik, hogy sokkal jobban néznél ki vékonyabban, de így sem mondanám rossznak, mert nagyon arányosan oszlik el rajtad a felesleg, aranyos! Most duci vagy, de biztos vagyok benne, hogy nagyobb sikered lesz a fogyás után! Kitartást hozzá! :)

Miből áll a fogyókúrád? :)

2013. jún. 8. 23:45
 28/33 anonim ***** válasza:
Ki az a pasas, aki a második képen a seggedet fogdossa macinaciban, cica? Egy kizárólag ide készult képen..?
2013. jún. 8. 23:47
 29/33 A kérdező kommentje:

Fúú, de mellétrafáltál :D Az a nagynéném, odajött megnézni, mit csinálok. A teljes méretű képen rajta van ő is, ha nagyon szeretnéd, megmutatom, személyiségi jogok miatt vágtam le. Nem fogja a seggem, mögöttem van, de mivel egy fotó nem lehet 3D-s, ez nem jön át.

A normális válaszolóknak köszönöm szépen!

2013. jún. 9. 00:01
 30/33 A kérdező kommentje:
Amúgy a fogyókúrám napi 5 kis mennyiségű étkezésből áll. Sok zöldséget, gyümölcsöt, húst eszem, sok vizet iszom, kerülöm a cukros, lisztes ételeket, pékárukat, édességeket, nasikat, és igyekszem mozogni is. :) Egyelőre biciklivel járok mindenhová, de ahogy vége a vizsgaidőszaknak, rákapcsolok.
2013. jún. 9. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!