Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! (+20) Ez az alak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! (+20) Ez az alak mennyire necces?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van miből leadni. Már fogyókúrázom, 4 kilótól sikerült is megszabadulnom, így nézek ki most. Folytatom tovább, de azért furdal a kíváncsiság. Köszi előre is a normális válaszokat! :)

[link]

[link]

2013. jún. 8. 22:06
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Nem Móni vagyok :)
2013. jún. 8. 22:10
 12/33 anonim ***** válasza:

semennyire nem necces

ha pedig tabletre telik akkor főleg jó vagy :D XD

2013. jún. 8. 22:11
 13/33 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy le kéne vágni róla a tabot... :D Viszont akkor nem látszódott volna normálisan a karom.
2013. jún. 8. 22:13
 14/33 anonim ***** válasza:

Sajnos én ennyiből nem tudom megmondani. Azt látom, hogy nem tudnád eljátszani Piedone-t az iskolai előadáson, mert akkor nem vagy, de az igazi válaszhoz ez a kép kevés.

De a szándék jó, amit teszel, s neked is valószínűleg jót tesz. Más meg miért számítana??

36F

2013. jún. 8. 22:14
 15/33 The Other ***** válasza:

Ezt a kérdést nem te írtad ki?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Amúgy még egy kicsit necces, de további kitartó munkával már necctelen is lehet. Így tovább!

2013. jún. 8. 22:14
 16/33 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is. Nem, az én pólóm nem ilyen, rendesen ujjas, bár a képen fel van hajtva, meleg volt ma. Meg én csak itthonra, családi körben hordok ilyen nagyméretű, pasis pólókat, utcára nem :)
2013. jún. 8. 22:16
 17/33 anonim ***** válasza:
Ott necces, hogy Tablettel fotózod magadat! 23F
2013. jún. 8. 22:21
 18/33 A kérdező kommentje:
Mint már leírtam, a képet KIZÁRÓLAG ide készítettem, közösségi oldalakra még telefonos képeket sem vagyok hajlandó feltenni, főleg nem olyanokat, amiket én csináltam saját magamról. Barátaim, családom szokott rólam fényképezőgéppel fotókat készíteni, azok szoktak felkerülni, nem az ilyenek.
2013. jún. 8. 22:23
 19/33 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejössz. Már igy is jó az alakod. Kevesen ilyen kitartóak.
2013. jún. 8. 22:27
 20/33 anonim ***** válasza:
Én meg MONDOM csak a tablet a necces a képen, remélem érted ;) 23F
2013. jún. 8. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!