Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el egyes emberek a discót?
Nem tom mi köze van a szerelemhez ennek...
De azért mert:
- Discos beleköt a discosba, meg mindenkibe akit nem ismer
- Disco már kb 5 éve meghalt, már csak techno meg mit tom én h mi van,
- Amik most mennek a discoban azok kb 2 hétig vezetik a listát utána meghalnak,
- a mostani számok nagy része kb 3 témából állnak és irtó idegesítő a nulla változatosság.
Szerintem legalább is így van.
Egy Rocker
1:olyan hogy disco már nincs,amire ti azt a szót mondjátok az egy nagy rakás s***
2:disco nem hogy 5 éve hanem 20-25 éve nincs,(hanem több....)70'80'évekbe volt és 90'évek kezdete után eltünt
3:az a zene nem zene
4:Nem a viva tvn kellet volan nevelkedni ba******!!!!
5:15-16éves kisqr**** és rajgyerekek helye..Nem is beszélve arról hogy oda egy normális ember be nem teszi a lábát.
6:disco zenét ti már nem nyomtok mer az nem elég menő nektek...max technot
Jah és mivel a hiphop kultúrát képviselem
7:
olyan hogy hiphop szól egy discoba a büdös életbe nem volt, és nem is lesz
max a média szennyy meg a rádió raj zenéi amire azt hiszitek hogy hiphop.Igazi hiphop a tvbe meg rádióba sose ment elmondom neked,és nem is fog.
A hibákért bocs mindekitől ha van.
Mert mindegyik egy tetves városzéli dühöngő mindeféle büdöspofájú taplónak, meg rib@ncnak akik hülyék mint a s*gg, ilyen igénytelenséget eleve normális ember nem hallgat, aztán még hozzájön h a másik pofája előtt rángatódzol erre a sz@rra, meg szagolod a többi s*ggét, és még van olyan balf@sz aki képes 1000-rekért vedelni valami kommersz szart a pultnál, aztán annyi fogalma sincs a színvonalas italokról mint pirosseggű páviánnak az operáról, hát kb ezért.
Meg kora reggel megnézheted a környék általános állapotát, na az kb hűen mutatja az ilyen kaliberű helyek színvonalát, pár saját okádékában fetrengő loser, felrúgott kukák, meg szétb@szott tescos vodkás üvegek.
Én úgy 8-10 éve közelébe se megyek az ilyennek, eleve sose szerettem, de azóta meg szinte kizárólag skandináv metalt meg klasszikus rockot hallgatok, ott az igazság a 70-es években, azóta csak degeneráció vagytok!
mert az a helyzet h a discosok MINDENKIT elítélnek...
persze van kivétel
de nekem amit látok belőlük épp elég ahoz h utáljam őket
Sztem a disco nagyon jó és nem csak nagyképűek járnak ám a discoba...egyébként énis elősször azt hittem, hogy milyen barmok néhányan de megismertem őket és rájöttem h tök jó fejek :D
Am meg jó h a discosok is elitélnek másokat mert a kocsmában tanyázók se jobbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!