Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az izmos fiúk tényleg csak vékony lányokkal járnak?
Köszi a válaszokat!
Azért kérdeztem, mert én sokat eddzek, tehát nem vagyok vékony...viszont csak az izmos fiúk tetszenek...Akkor azon kijelentés alapján, hogy tényleg cicababákkal járnak a body-s fiúk, nekem sose lesz pasim.
" Viszont ha már edzenek, az nyilván nem a véletlen műve. Aki jól néz ki annak nagyobb a választási lehetősége a lányok terén. Több csaj bukik rá."
Ez meg kb nem igaz ilyen téren . Most nem fogom leirni hogy miért nem de nem teljesen igaz.
Én is edzek keményen,és határozottan szeretem a vékony sportos csajokat,tehát ne soványra gondolj kérdező hanem szép feszes csinos csajokat úgymond cicababákat,de nem értem miér kell egyből leribancozni aki törődik magával,vagy leizomagyúzni vkit(most csak általánosságba írok),közbe én is egyetemre járok informatikusnak tanulok és dolgozok mellette,imádok olvasni is.
Tehát mivel,hogy eddzünk az tényleg nem a véletlen műve egyrészt megjelenés,másrészt teljesen más életszemléletet add.
Egy kérdésedre: Én uszodába járok, tehát széles váll, futok, ezért izmos láb, valamint régebben boxoltam és ezért izmos karok és hát. Mostanában kondiba is heti 2x az úszás-futás mellett, esténként pedig tornázok. Hát ez úgy napi 2 óra eddzés.Szóval nincs rajtam hájfelesleg, de egyáltalán nem vagyok vékony-izmos, inkább erősebb testalkatú, ha erre voltál kíváncsi...
Amúgy köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!