Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az izmos fiúk tényleg csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az izmos fiúk tényleg csak vékony lányokkal járnak?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 21:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

mármint az ilyen kigyúrt fiúk?

Azok mellett csak cicababát láttam eddig. Gondolom azért, h ne rontsák az összképet a "sima" átlagos lányok. Vagyis h meglegyen az összhang...

2009. okt. 8. 21:05
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem, BMW-vel járnak
2009. okt. 8. 21:05
 3/19 anonim ***** válasza:
vagy rollerrel...
2009. okt. 8. 21:08
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
az én párom izmos. Mikor összejöttünk én is vékony voltam, azóta azonban kb 30kilót híztam. Ő nem hagyott el. Azt mondja szeret és nem a súlyom miatt, hanem magamért. Úgyhogy én eléggé ronthatom azt a bizonyos összképet...
2009. okt. 8. 21:08
 5/19 anonim ***** válasza:
48%
Ez hülyeség , hogy csak cicababával járnak... Ez is egyénfüggö, nekem pl egy tök szerény csaj jön be, nem egy cicababa, nem jár discoba , nem dugatja meg magát minden fiuval ... stb, de nekem tetszik és kész. Nem lehet itt sem bekategorizálni az embereket , hogy most te izmos vagy akkor te csak cicababákkal járhatsz.
2009. okt. 8. 21:16
 6/19 anonim ***** válasza:
56%

az első válaszoló vagyok.

Nem arra gondoltam h ez mindenkinél így van. Írtam is h eddig én csak ilyeneket láttam. Ez nem jelenti azt h bekategorizálom az összes izompasit egy "kalapba".

2009. okt. 8. 21:20
 7/19 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Nem, nem feltétlen, de általában szép, csinos lányokkal. Mivel egy izmos fiú általában attól izmos, hogy terembe jár és keményen edz, na most az ilyen fiúk általában olyan lányokat szeretnek akik szintén foglalkoznak a testükkel és nem hagyják el magukat. Legalábbis én ilyen vagyok és a baráti körömben levő body-s srácok is.

22/F

2009. okt. 8. 21:31
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

az utolsó válaszoló kifejtette azt, amire gondoltam.

És nem feltétlenül rib@nc az összes cicababa. Egyszerűen ők is adnak a külsőségre, és nem biztos az sem, h mind disco-ba jár. Te is kategorizálsz egyébként...

2009. okt. 8. 21:38
 9/19 anonim ***** válasza:
38%
Nekem volt több nagyon izmos pasim,én magam viszont olyan van rajta mit fogni,nem egy botsáska,de nem is kövér nő vagyok.Bár nem voltak body builderek,de azok nekem sem tetszenek.Többnyire mindig botsáskákkal láttam őket.
2009. okt. 8. 21:53
 10/19 anonim ***** válasza:
91%
Tutira nem. Sztem ez attól függ h ki tetszik meg nekik. Viszont ha már edzenek, az nyilván nem a véletlen műve. Aki jól néz ki annak nagyobb a választási lehetősége a lányok terén. Több csaj bukik rá.
2009. okt. 8. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!