Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az izmos fiúk tényleg csak vékony lányokkal járnak?
mármint az ilyen kigyúrt fiúk?
Azok mellett csak cicababát láttam eddig. Gondolom azért, h ne rontsák az összképet a "sima" átlagos lányok. Vagyis h meglegyen az összhang...
az első válaszoló vagyok.
Nem arra gondoltam h ez mindenkinél így van. Írtam is h eddig én csak ilyeneket láttam. Ez nem jelenti azt h bekategorizálom az összes izompasit egy "kalapba".
Nem, nem feltétlen, de általában szép, csinos lányokkal. Mivel egy izmos fiú általában attól izmos, hogy terembe jár és keményen edz, na most az ilyen fiúk általában olyan lányokat szeretnek akik szintén foglalkoznak a testükkel és nem hagyják el magukat. Legalábbis én ilyen vagyok és a baráti körömben levő body-s srácok is.
22/F
az utolsó válaszoló kifejtette azt, amire gondoltam.
És nem feltétlenül rib@nc az összes cicababa. Egyszerűen ők is adnak a külsőségre, és nem biztos az sem, h mind disco-ba jár. Te is kategorizálsz egyébként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!