Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire szeretnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire szeretnek a lányok keveredni négerekkel? Ez valami ösztönös dolog lennek, tényleg feljavul a génünk, ha négerekkel keveredünk?

Figyelt kérdés
Sok lány ösztönösen védi a négereket, meg rengeteg lányt látok itt négerrel együtt (mivel itt van egy menekülttábor a városban), míg férfit még egyet sem néger lánnyal,nővel. Szóval szerintem ez a lányoknál alakult ki valamiért, hogy felhígítsák a géneket a négerekkel, míg mi férfiak inkább a saját fajtánkat szaporítanánk tovább. Érdekes. Ti hogy látjátok?

2013. jún. 8. 00:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Végül is a feketék bőre ellenállóbb az UV sugárzás ellen, simán lehet hogy ez valami ösztönös dolog, hogy ne pusztuljunk ki olyan hamar. De ami még valószínűbb, hogy csak túl sok Flo Ridát és Taio Cruz-t hallgatnak ezek a lányok.
2013. jún. 8. 00:37
 12/18 anonim ***** válasza:

"míg férfit még egyet sem néger lánnyal,nővel"

Kíváncsi lennék arra a vidékre. Férfit nem néger nővel? Erre meg én tudok példát, nem is egyet, úgy látszik, mi teljesen ellentétes tapasztalatokat szereztünk.

Ahogy írta valaki, a néger, arab, stb külföldiek inkább irritálják a nőket, ahogy csapatokba verődve bámészkodnak, hangoskodnak. (Leszámítva amit írtam, a ferde szemű fiúkákat, őket kifejezetten vonzónak tartják).

2013. jún. 8. 00:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Te néger vagy?
2013. jún. 8. 00:39
 14/18 anonim ***** válasza:
9%

kedves kérdező! nézd nem az hogy védem, miért is bántanám?

amúgy pont ma láttam is kettőt, nem voltak vékonyak sem, tény az ő bőrük más, nem öregszenek olyan gyorsan, mint mi

attól ki kivel kezd az ő dolga, kit érdekel a hígítás, ez erre a területre abszolút nem vonatkozik, mert országos szinten itt fogyunk a legjobban, sőt szülés is erre a legkevesebb, N

2013. jún. 8. 00:44
 15/18 anonim ***** válasza:
azt hiszik az összes usher.:D Ahonnan a legtöbb jön a csajozáshoz elég egy machete.Így kicsit másabb nézeteik vannak....amúgy már leírtam , igazad van.
2013. jún. 8. 00:45
 16/18 anonim ***** válasza:
24%
A néger srácok sportosabbak. Talán ezért fordulhat elő. Ők vékonykák maradnak, nem híznak el.
2013. jún. 8. 00:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Még ha magasak lennének.Ma láttam egy csomó ilyen fekát fényképezkedni és mindegyik alacsonyabb volt nálam.

Amúgy én fehér lányt egyszer láttam feketével,egész életemben.Nem tudom,hogy hol élhetsz.Afrika negyedben?

2013. jún. 8. 01:12
 18/18 anonim ***** válasza:
A négerek fizikálisan jobbak, de mentálisan jóval elmaradnak tőlünk. Utóbbi szerintem fontosabb az emberiség túlélése szempontjából.
2015. márc. 25. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!