Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lefogynék, több udvarlóm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefogynék, több udvarlóm lenne?

Figyelt kérdés

171 cm, 75-80 kg vagyok. Tehát minimum 20 kg felesleg van rajtam.

Keddtől fogyókúrába és rendszeres sportolásba akarok kezdeni.

A kövér lányokat miért kerülitek?

17L

2013. jún. 7. 22:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Valószínű.
2013. jún. 7. 23:36
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

aranyos ez a naivitás kérdező :D

izmot felszedni bizony sokkal nehezebb! na mind1..

A cikket amit linkeltem pedig rohadtul olvasd el, mert szerintem közel sem tudsz mindent. Erre abból következtetek, hogy olyanokat írsz, hogy csak jöttek a kilók meg ilyenek. Belőtt diéta és aerob edzés és nem jönnek a kilók hanem mennek, persze a normális ütemet (max heti 1 kg) kéne tartani.

ezt Monteztől loptam :) :

Szálkásító diéta: napi 1,5-2g*testtömegkg fehérje kell és 1-2g*testtömegkg szénhidrát (ch).

A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg (!), mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.

ezekből kellene összerakni az étrendet:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Egyébként a fogyás sikertelenségét nálad valószínűleg az okozta, hogy nem volt megfelelő étrended. Valószínűleg kalória pluszban voltál végig, magas volt a szénhidrát bevitel. A cikket amit linkeltem, pedig mindenképp olvasd el!

Ezzel pedig csak segíteni szerettem volna :) (ezt viszont csak akkor lehet, ha te is hagyod, kérdező)

2013. jún. 7. 23:39
 23/23 anonim ***** válasza:

Én is tudok egy jól működő étrendet:)

0-30g szénhidrát (először minimális), 60-70g fehérje, 120g zsír (kókuszolaj, állati zsír, oliva olaj, vaj) :)

2013. jún. 8. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!