Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti szerettek harcolni egy nőért? Meddig vagytok hajlandóak küzdeni értük?
Nem harcolok senkiért. És nem bírom azokat a nőket, akik azt akarják harcoljak. Harcoljon a hóhér. Egyenrangú felek vagyunk, nem?
Akkor meg mi az istennek bonyolítja a dolgokat, mikor minden lehetne egyszerű is. Az ilyen menjen a francba.
Egyetértek a betyárkörtével.
Egyenrangú feleknek tartom magunkat.Természetesen udvarolok neki,keresem,éreztetem hogy fontos nekem,de nem fogom hagyni,hogy egy nő csak úgy ugráltasson és úgy tegyen mintha hatalmas kegyet gyakorolna azzal,hogy leereszkedik hozzám..
Egyetértek az előttem szólókkal.
Egyenrangú felek vagyunk, egyenrangúan kell kivennünk a részünket a kapcsolatból is.
Nem harcolok egyetlen nőért sem.
Vagy igen, vagy nem. Ha nem, akkor tovább reppenek, nem fogok harcolni.
Nem kezdek ki kislányokkal, szóval nyugodtan el tudják dönteni, hogy kellek-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!