Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes lennék belé? És ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lennék belé? És ő mit érezhet?

Figyelt kérdés

Van egy srác....osztálytársak vagyunk.

Kb. 2 hónapja úgy érzem, nem csak egyszerűen tetszik.

Ilyen még nem volt.

Mikor hozzám szól (mellettem) és belenézek a szemébe.....

eloldok, így is fogalmazhatnék. Keresném a társaságát, ha merném. Várom hogy írjon, de nem ír. Ha szomorú vagyok, meglátom, és vidámabb leszek. Hiányzik egy hétvégén is.

Egész nyáron nem láthatom :((((

Hogyan deríthetném ki hogy ő mit érez?

kb. 1 éve ismerjük csak egymást.

Ha a barátaimmal vagyok, és találkozunk akkor csak nekem, de köszön. Mit jelet?

A haverjaival szórakozik hogy szereles belém, de nem hiszem, valahogy nem úgy viselkedik.

Amikor a sulinkba jött akkor azt hallottam, hogy tetszek neki....

A barátja csak annyit mondott hogy lehet h csak szórakozik, de lehet h bejövök neki.

?????????

17/L

2013. jún. 7. 19:32
 1/9 A kérdező kommentje:

Elolvadok*

Bocsi, elírtam ^.^

2013. jún. 7. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem abból is sokminden kiderül hogy ha egymás szemébe néztek meddig néztek? Hirtelen elkapja a fejét vagy ő is mélyen belenéz? Hát próbáld ki mivan ha többet keresed a társaságát beszélgess vele többet. Írj te rá és ha esélytelen akkor ne hajszold, nem ér annyit.
2013. jún. 7. 19:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Szerintem abból is sokminden kiderül hogy ha egymás szemébe néztek meddig néztek? Hirtelen elkapja a fejét vagy ő is mélyen belenéz? Hát próbáld ki mivan ha többet keresed a társaságát beszélgess vele többet. Írj te rá és ha esélytelen akkor ne hajszold, nem ér annyit.

Hát igazából mikor én nézem, akkor valahogy az jön le hogy csak szórakozik, de néz, meg nevet, aztán általában én fordítom el a fejem. Okéé menne... de már csak 1 hét van a suliból :( Én sose látom fent, és nem akarom hogy azt higgye futok utána.

Olyasmivel kéne ráírnom....hogy tudn-e valamiben segíteni.... de nincs ötletem.

2013. jún. 7. 19:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Húha nehéz eset. Őhhh... Ugyebár osztálytársak vagytok. Valami suli téma? De én sem úgy gondoltam hogy azzal írj rá hogy hello szia járunk? Csak finoman beszélgess vele. Ha nem ér vissza akkor hagyd el. Vagy próbáld a jövő hetet arra fordítani hogy suliba minél többet beszélgess vele keresd a társaságát.
2013. jún. 7. 19:51
 5/9 A kérdező kommentje:

Finoman.........de mégis mit írjak rá??????? Ez az amit nem tudok :/// Mit lehetne? A mizu uncsi.... és értelmetlen.

:(((

A jövő hetemet arra fordíííítani...hááát de most hogy,,,, csak őgy menjek oda hozzá? Vagy miii? :((

2013. jún. 7. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Aztmondta barátok vagytok, hogy vagytok barátok ha soha nem beszélgettek, figyelj ettől nem leszel előrébb ha egész jövő héten nem lépsz semmit. Figyelj időjárás, mi a helyzet? hogy vagy? mit tervez a nyárra, annyi téma van mi érdekli kicsit családjáról tudj meg többet. Vagy akármi valami ami érdekli arról krédezz, iskolai dolgokról kezdj el beszélgetni és utána amúgy hogy vagy? vagy valami.
2013. jún. 7. 19:55
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem írtam hogy barátok vagyunk :(

Bár úgy lenne.

Csak vagyunk...

2013. jún. 7. 19:56
 8/9 anonim válasza:

Én szívesen beszélgetek veled 18/F :D

Viccet félretéve kérdezd meg tőle van-e valami háziállata , milyen zenét hallgat stb stb ez az unalmas sablon sz*r viszont ha Ő is visszakérdez ezekre akkor az azt jelenti , hogy érdekled őt és az már egy kiinduló pont lehet :)

(szerintem)

2013. jún. 8. 23:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jún. 10. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!