Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mibôl fejlődik ki egy kisbaba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibôl fejlődik ki egy kisbaba?

Figyelt kérdés
Lehet hogy egyesek szerint ciki de én még nem tudom és szeretném tudni, hogy miből fejlődik ki a baba.
2013. jún. 7. 19:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
próbálgatják lóval,kutyával,de eddig kevés sikerrel.
2013. jún. 7. 19:49
 12/19 A kérdező kommentje:
Egyik idióta haverom azt mondja: "ha a lányok hozzányomják a csúnyájulat valami keményhez és nyomkodjàk,attol is teherbe lehet esni?" Na azert ennyire még én se vagyok hülye ehhez........
2013. jún. 7. 19:56
 13/19 anonim ***** válasza:
komolyan hány évesek vagytok? nem hiszem el, hogy ilyen alapvető dolgokat nem tanitanak a suliban.
2013. jún. 7. 20:02
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát azért ezt még én sem hiszem el... Sőt
2013. jún. 7. 20:05
 15/19 A kérdező kommentje:
Mért a spermium indítja meg a terhességet?
2013. jún. 7. 20:06
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát, hogy mondjam egyszerűen? A petesejt és a spermium az ember DNS-ének csak a felét-felét hordozzák. Szóval az ember a génjeinek az egyik felét mindig az anyukájától, másikat az apukájától kapja. És a két félnek egyesülnie kell, hogy elindulhasson a kisbaba fejlődése.

Egyetlen petesejt, fél DNS-el nem tudja elkezdeni az osztódást.

2013. jún. 7. 20:21
 17/19 A kérdező kommentje:
Hányadik hónapban kezd nőni egy terhes nő hasa?
2013. jún. 7. 20:40
 18/19 anonim ***** válasza:

De kíváncsi vagy :)

Nos, ebben a kérdésben ugyan nem beszélhetek személyes tapasztalatról, szóval kedves anyukák, javítsatok ki nyugodtan, ha tévedek, de én úgy tudom, a harmadik hónap vége felé indul be a magzat intenzív növekedése (addig csak néhány centis a pici), így gondolom ebben az időszakban kezd látványosan nőni egy várandós anya pocakja is.

2013. jún. 7. 20:50
 19/19 anonim ***** válasza:
45%
Nézd meg anyuék ágyán, lepedőn fehér foltok...nos, abból :D
2013. jún. 7. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!