Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szeretett egy lány barátom, viszont én meleg vagyok. Hogyan mondhatnám el neki, megbántás nélkül?
Igazából kedvelem, mert egy jó barátom. Kedves, jó fej és okos, valamint velem eléggé aranyos, ezért nem szeretném őt megbántani. Mivel jól néz ki, és sok jó tulajdonsága van a korombeli fiúk eléggé hajtanak rá. Én véletlenszerűen megismerkedtem vele, megbarátkoztunk, és nemrégiben elmondta, hogy "megtetszettem neki" viszont érzem, hogy már többet is érez irántam. Meglepett, hogy pont engem kedvelt meg így, és pont ő. A legnagyobb bökkenő, hogy meleg vagyok. A kapcsolatot folyamatosan tartjuk mint két barát, de ő szerintem már többre vágyna, érzem rajta. Ebből kifolyólag nekem eléggé kínos ez a dolog, és nem szeretném tovább folytatni ezt, játszani az érzéseivel. Így azt terveztem, hogy őszinte leszek vele, elmondom neki az igazat. Csak attól félek, hogy megromlana a kapcsolatunk, és nem akarom elveszíteni.
Ha valaki tudna tanácsot adni, esetleg hasonlóakat átélt, nagyon megköszönném, ha időt szánna rám, és válaszolna :)
15/F
Ha fiú barátodnak mondanád el, akkor megérteném, mitől félsz. de olyat még sose hallottam, hogy lány elhidegült volna egy fiú baráttól, mert kiderült róla, hogy meleg.
különben meg ne féltsd túlságosan. Biztos te is voltál már viszonzatlanul szerelmes, mert ez együtt jár a meleg léttel. Ő most ezen fog átmenni. Sz@r, de te is biztos tapasztaltad, hogy túlélhető.
Attól, hogy meleg vagyok még nem jönnek be a 40 éves férfiak :)
Vagy nálatok heteróknál úgy van? Ha van egy fiú barátod, akkor vágysz az anyja melleire, seggére? :D
A hozzád hasonlóak, meg még mindig a társadalom legalja :)
Szerencsére a legtöbb ilyen mérhetetlenül primitív "ember", mint te magához méltó sorsot kapja jutalmul...
Azt hiszitek érdekelnek bennünket, melegeket a homofóbok sértő megjegyzései? Mi is úgy kezelünk titeket viselkedésetek alapján, mint ti minket. Mindössze annyi különbséggel, hogy mi nem szekáljuk és alázzuk a "fajtádat". Jobb is nem lesüllyedni arra a szintre (:
Egyébként egy percig sincs előítéletem senki felől, de már néha elegem van a beszólásaitokból... Főleg, hogy semmi köze sincs a kérdésemre. Én direkt jeleztem, hogy a kérdés meleg témájú, akkor meg minek írsz ide? Talán látens meleg vagy, nem bírod elfogadni másságod?:D Akkor fordulj bizalommal pszichológushoz, ne oltogass itt mindenkit gyakorin :)
Mindenesetre néha jókat röhögök rajtatok :D
Ja és ha tényleg normális vagy akkor semmi gondom veled, néhányan közületek is normálisok. Nem más az arány mint a heteróknál. 1 normális, 100 hülye.
Gyere össze a csajjal. Ritkán van ilyen aduja egy pasinak hogy a csajnál már nem kell teperni, pláne ha még jól ki is jöttök. A szex az úgyis még várhat pár évet, ha meleg vagy, ha heteró.
Én is voltam hasonló helyzetben, nem is egyszer. Az általános tapasztalat az, hogy ha csak azt mondod neki hogy "bocs, de a dolog nem kölcsönös" akkor vagy még jobban fog küzdeni érted, vagy sértve és megalázva érzi magát. De ha finoman rávezeted, hogy nem a személyisége, a kinézete stb. miatt nem lehet köztetek semmi komoly, akkor tuti megérti. A lányok könnyebben tudnak velünk azonosulni, hiszen ők is tudják hogy milyen sok helyes srác jár-kel a világon. :) Valószínűleg a "szerelme" rajongássá, vagy anyáskodó sajnálattá fog alakulni, legalábbis én eddig ezt a két végletet tapasztaltam.
Sok sikert! Majd mesélj, hogy mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!