Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a fiúk, akik utána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fiúk, akik utána kiabálnak vagy fütyülnek a lányoknak, szoktak találni barátnőt, vagy nagy többségben szüzek?

Figyelt kérdés

Annyira gyerekesek...Tesiórán futottam a jobb jegyért, és a pálya szélén megjelent egy csoport fiú, hogy "szia cica, jó a csöcsöd" "minek futsz el tőlem?" "hú de jó a segged!"

Nem pakolok ki semmit amúgy, egy nyakánál kivágott póló és hosszú melegítőnadrág volt rajtam, szóval nem lehetek én a hibás. >.>

Suliban még nem is annyira nagy dolog, de ha az utcán történne, és nem lenne más körülöttünk, nagyon félnék :((

17/L

2013. jún. 7. 10:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább azért, mert nincs amiért észrevegyenek."

Köszönöm az őszinteségedet! :(

2013. jún. 7. 10:34
 12/18 A kérdező kommentje:

10. Ebben van valami

11. Pedig lehet igaza, de azt soha, senkinek nem tanácsolom, hogy a bunkósággal hívja fel magára a figyelmet. Inkább valami jó hobbyval, amivel tud érvényesülni, különlegessé teszi. :)

Egyébként lehet, hogy tényleg ők mernek odamenni a lányokhoz, de én azt se értem, aki kiírja FB-re is, hogy "valld be ma az érzéseidet, mert lehet holnap más teszi meg" Szerintem mindegy, ki az első, úgyis azzal fog járni az ember, aki bejön neki, és ha most én rányomulnék a Szerelmemre, abból se biztos, hogy lenne kapcsolat. :D

2013. jún. 7. 10:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ök azok, akik minden jött-mentet megd.gnak, úgyhogy nem hinném hogy szüzek, de soha nem lesz rendes barátnöjük....

Vagyis én így gondolom... és abban egyetértek, hogy elég zavaró :(

16/L

2013. jún. 7. 10:44
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

Mindenkit megdugnak, de sosem lesz rendes barátnőjük...

Ebben az a szépséghiba, hogy a sok nőt megdugáshoz sok olyan nő is kell, akit csak úgy meg tudnak dugni. Szóval az az érdekes, hogy elvileg ugye minden nő utálja ezt a típust, érdekes módon mégis sok nőt megdugnak. Ez is egy ellentmondás.

2013. jún. 7. 10:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves #14,

Igen tudom, és sajnálom, hogy ez van, de én nem tehetek róla, viszont mivel én nem ilyesmi vagyok, nem szeretek ilyenekbe belekeveredni....

És sajnos ma már ha valaki csinibben néz ki, mert pl megy valahova, akkor sokan egyböl azt hiszik, hogy szabad a pálya.... nna ezzel van a gond... :/

2013. jún. 7. 10:53
 16/18 ivilicious ***** válasza:
fúj én utálom. persze az jól esik,ha pl rám dudálnak,de mikor beszólogatnak meg fütyörésznek nagy falkákban,az nem vmi szimpatikus
2013. jún. 7. 11:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Van az a típus ezek közül, aki tényleg talál is magának barátnőt... mondjuk az a csaj, aki ilyennel kezd, olyan is, és megérdemli. Lehet, hogy nem pont ilyen beszólogatással hódítanak, de akinek ilyen megfordul a fejében, hogy így szóljon be vadidegen csajoknak, az valszeg alapvetően hasonlóan viselkedik más helyzetekben is.
2013. jún. 7. 17:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem, kedves 15!

A gond azzal van, hogy nem csak HISZIK, hogy szabad a pálya, hanem ténylegesen az is. Máskülönben nyomulhatnának, megfeszülhetnének, a legtöbb amit elérhetnének az 72 óra a hűvösön és egy távoltartási végzés ha nem fejezik be a zaklatást.

De ehelyett mi történik? Mikor tizedszerre bunkó parasztozza le a csaj a srácot és az feszt bepróbálkozik tizinegyedszerre is akkor a csaj elgyengül és megtörténik az aktus.

2013. dec. 27. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!