Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne növelni a csiklót?
Figyelt kérdés
A lehető legnagyobbra szeretném növelni, hogy lehetne?2013. jún. 7. 01:21
1/9 anonim válasza:
spárban lehet kapni csiklónövesztő készítményeket
nekem bevállt
Régen Andi voltam most Attila
2/9 anonim válasza:
Minek? Nem szép az óriáscsikló!!!!
3/9 A kérdező kommentje:
De később péniszt szeretnék belőle csináltatni műtéttel, ezét kéne.
2013. jún. 7. 01:24
4/9 Mókusgyilkos válasza:
1.: 1 a baj: h az nem csikló táp hanem sikló táp :D
5/9 anonim válasza:
Ahogy a péniszt, így a csiklót sem lehet növelni...
6/9 anonim válasza:
Discoveryn ment egy rész ahol egy csaj férfi hormonokat adott be magának és meg nőtt tőle! KKonzultál szerintem az orvosoddal ő szerintem többet tudna mondani
7/9 anonim válasza:
Miért akarsz te péniszt? Talán irigy vagy a fiúkra? :D
Fogadd el szépen, hogy neked puncid van! :P
8/9 The Other válasza:
#6-os jól mondja. Valóban a férfihormonoktól nő.
9/9 anonim válasza:
Lehető legtöbbet kell szívatni, napi 12-18 órát. Állandósul a vértelítettsége egy idő után nagyobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!