Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK, ti örülnétek egy ilyen rajznak a barátnőtöktől? (link)
2013. jún. 6. 21:58
1/17 anonim válasza:
:) szerintem aranyos ötlet.Rajzold csak tovább.Mindenképpen fejezd be!
2/17 anonim válasza:
jól néz ki eddig,gondolom a hátteret akarod még megcsinálni
4/17 anonim válasza:
egy fa? mm. férfias. amúgy nem rossz rajz, ha van valami extra jelentése-amit én nyilván nem tudhatok,mint kívülálló-akkor mindenképp. amúgy mindennek örülök, amit a páromtól kapok.
5/17 anonim válasza:
Nem vagyok fiú, de szép a rajz, én mindenképp befejezném a helyedben.
6/17 anonim válasza:
Szépen rajzolsz, szerintem fejezd be, ha nem tetszik neki, így járt.
7/17 anonim válasza:
Ez gyönyörű, én örülnék igaz nem vagyok fiú:D
De nagyon ügyes vagy:) Én elfogadnám:D
Bár egy fiúnak sztem kicsit "csicsás" lehet:S
De befejezni mindenképp érdemes:)
8/17 anonim válasza:
Nagyon szép rajz, de legyen valami jelentése, mikor oda adod neki, mondd, hogy ez a kapcsolatotok fája. Egyre csak nő,stbsstb.:D Vagy valami ilyesmi
9/17 Hanariko válasza:
hát lehet hogy egy fa nem a legjobb egy ilyen rajz témájának, de nagyon szép.
10/17 anonim válasza:
Huh, ez nagyon kedves, engem levennél vele a lábamról:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!