Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen más helyen lehetne még? Vagy inkább várjunk?
Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt, és már nagyon le szeretnénk feküdni, és most érzem azt, hogy tényleg készen állok rá. Úgy akartuk, hogy vasárnap ott alszom náluk, mivel napközben rendezvényen leszünk, és este ne utazzak haza 40 km-t. Ennek nagyon örültem, hogy legalább most sor kerülhet rá, és lesz egy hosszú romantikus éjszakánk. Amíg meg nem tudtam, hogy nem hagyják,hogy egy szobában aludjunk:(
Nálunk nem lehetne máskor sem, mert anyum sem engedné az együtt alvást, és nem akarom "összecsapni" az egészet napközben, mikor alig van 2-3 óránk, ha elmegyek hozzá.
Szerintetek nincs más megoldás, mint várni? Amíg valahogy majd később megengedik?Vagy olyan jó tud lenni, ha délelőtt is megtörténik stb?
Egyébként 17éves, én meg decemberben fogom tölteni.
2013. jún. 6. 15:09
1/5 anonim válasza:
Ráértek még.... de ha nagyon nem bírtok magatokkal, akkor az első alkalomnál bőven elég lesz az a 2-3 óra. :)
2/5 anonim válasza:
első alkalomra 2-3 percnél ne számolj többet kicsit jány, majd rá fogtok jönni, hogy az első semmi mástól nem különleges csak attól, hogy első, ahogy többet kefétek úgy egyre jobb lesz
3/5 A kérdező kommentje:
Mindig arról álmodoztam, hogy este fog megtörténni, pihe-puha ágyban, összebújva, jó sokáig...lehet olyan jó az is, ha nem így lesz? Nem tudom:/
2013. jún. 6. 15:19
4/5 A kérdező kommentje:
2-3 perc?:/
2013. jún. 6. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!