Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudsz bízni olyasvalakiben, aki már egyszer összetörte a szíved?
Két éve belém zúgott egy srác (legalábbis úgy tűnt). E miatt én is belezúgtam. Nem jártunk, de majdnem. Teljesen összetörte a szívemet. Két évig tartott, mire kihevertem. Mire végre elfelejtettem, újra megjelent az életemben. Most már lép is felém. Úgy néz ki, tényleg összejönnének a dolgok. Csak félek.:( Félek, hogy újra összetöri a szívemet... Azt nem élném túl.:(:(
16/L
Szerintem adj neki még 1 esélyt!
csak légy vele egy kicsit vissza fogott!
Tedd probára valamivel és akkor ki derül hogy tényleg akar téged! dok sikert !!!:)L/25
Szerintem is adj még neki egy esélyt.
Két év alatt sokat tud változni az ember főleg ebben a korban amiben most vagy. Lehet h most komolyan gondolja. Ha annyi idős mint te akkor 14 volt mikor "átvert"... gondolj bele milyen gyerek volt még hisz a srácok késöbb érnek... Lehet most kezd benőni a feje lágya.
próbáld meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!