Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok megijednek a gondolatolvasó pasiktól?
Figyelt kérdés
Nem tehetek róla, akarva-akaratlanul tudom mire gondol a másik, anélkül hogy egy szót szólnának, és ezt el is mondom nekik.
Csak ilyen fejet vágnak: :OOOOOOO Honnan tudod???
2013. jún. 5. 19:28
12/14 Pain for Pleasure válasza:
Esetemben inkább a gondolatolvasó ijedne meg tőlem :D
13/14 anonim válasza:
Én tuti nem ijednék meg. Érdekes szituációk alakulhatnánk ki :)
22N
14/14 anonim válasza:
11-es válaszát osztom. Nem arra kéne várni, hogy ha durcásan azt mondod semmi bajod majd a pasi kitalálja. Mivel nem mindenki tud gondolatolvasni, így én mint minden normális ember (legalábbis mint minden férfi) elmondom mi a bajom, ahelyett hogy várnám majd kitalálják. Ha a nők is így tennének micsoda szép dolog lenne. Persze nem azt mondom, hogy nincs ilyen nő, de annyi biztos hogy kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!