Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek berugni, ez baj? 19/L
Figyelt kérdés
Ilyenkor olyan gondtalan minden. Ez elitelendo??2013. jún. 4. 23:47
11/20 anonim válasza:
nézd engem nem zavar, csak 10 év múlva ne verjed a fejedet a falba hogy nézel ki,
az arcod úgy leöregszik majd, a piától a hajszálerek kitágulnak, ami irtó ronda, kézeres kezeléssel el lehet távolítani egy részét, a többin már nem igen lehet alakítani
gondold végig jó ez így? N
12/20 anonim válasza:
Ha emiatt,akkor igen.
Amúgy Three days grace-Happiness
13/20 anonim válasza:
A gond az, ha berúgás nélkül nem tudod magad jól érezni, elengedni. Akkor ott bajok vannak, ezt kéne megoldani.
És ha nem is elítélendő, de elég ocsmány egy részeg nő :S
14/20 anonim válasza:
Nekem nem baj, igyál, én is szeretek inni :)
15/20 anonim válasza:
Nem baj! Persze ne minden nap és ne ájultra! De gondolom te sem így értetted, hanem úgy hogy elszállnak a gátlásaid, feloldódsz, stb... csak úgy a buli kedvéért jól érzed magad! Ez jó szerintem is! :)
16/20 A kérdező kommentje:
2-3 havonta egyszer fordul elo, akkor se ajulsaig vagy hanyasig, hanem "csak" jokedvig. Ma pl rosszul sikerult az egyik legfontosabb ere,ttsegim es ezert.. De pl a baratom SOHA nem csalnam meg se reszegen se jozanul!!
2013. jún. 5. 01:07
17/20 anonim válasza:
Ja akkor visszaszívtam, azt hittem iszol tényleg becsületesen...:)
18/20 anonim válasza:
Na, az úgy jó! :) Annyiszor kell is! :)
20/20 anonim válasza:
hát mivel lány vagy eléggé visszataszító :/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!