Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szálljak ki az ördögi körből, hogy akit szeretek, ejt, akit nem, az meg imád?
kapom mindenkitől az irdatlan szeretet, törődést, csak attól az egytől nem, akit én szeretek.
hogy szálljak ebből ki? elegeeeem vaaaan
az mindig van.
csak éppen egy másik miatt kivagyok, igy nem is érdekel az új
Ismerős helyzet! Olyan gyakorlatilag nincs, hogy teljesen egyformán szeressék egymást a felek... Nekem 6 év után sikerült találnom egy olyan férfit, aki mármár istenít! Eleinte úgy gondoltam, nem egy Adonisz, viszont jól ismertem, tudtam róla, hogy jó ember, jó a humora, így gondoltam adok egy esélyt neki. Mára ott tartok, hogy el sem tudom képzelni nélküle az életemet, fülig szerelmes lettem belé! Azt hiszem az, hogy végülis így érzek iránta, a tőle kapott hihetetlen mennyiségű szeretgetés, törődés miatt alakult ki!
Azt javaslom, járj nyitott szemmel, és ne koppints le olyan embereket azonnal, akik pl a 10-es skálán nálad csak 8-at, vagy 7-et értek el! Mert idővel lehet, hogy meglátod majd bennük a nagy Ő-t!!:) Kitartás!
velem is szóról szóra ugyanez a helyzet és tényleg nagyon kellemetlen, mert még szr alaknak is érzem magam, amiért nem tudom viszonozni annak az érzéseit, akinek kellene.
22n
"Azt javaslom, járj nyitott szemmel, és ne koppints le olyan embereket azonnal, akik pl a 10-es skálán nálad csak 8-at, vagy 7-et értek el! Mert idővel lehet, hogy meglátod majd bennük a nagy Ő-t!!:) Kitartás!"
honapokon at foglalkozom velük, nem koppintom le öket
most speciel ket srac irogat szepeket, varnak vissza, meg hianyzom, meg bla bla, de az az egy semmit nem ir, akinek meg en irom ezeket.
kedves utolso:
a bölcsesseg, jozansag szerintem nem azt jelenti igazabol, amit nalad. amiröl irsz az szamitäs. ha valaki jo ember, ajanlatos azzal foglalkozni. en nem vagyok szamito. az erzelmeim vezetnek. ha jo ember valaki, ha nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!