Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasiknak mért van sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak mért van sokkal jobb humoruk a nőknél?

Figyelt kérdés
Alig ismerek olyan lányt, akinek tényleg lenne humora és nem csak röhög az enyémen. A fiúknak viszont szinte mindnek nagyon jó humora van. Ez valami genetikailag determinált tulajdonság? :D Miért lehet ez?
2013. jún. 4. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azért, mert a nőknek gyakran elég, ha jól néznek ki. Míg egy férfinál sokkal többet számít a belső tulajdonság is és főleg a humor, mivel ezzel veszi le a nőket lábukról. Tehát már fiatal korától kezdve erre gyúr rá, míg egy nő nem, ezért van sokkal előrébb ebben.

Egyébként teljesen igaz az állításod, elég megnézni, mennyi humorista férfi és nő van. Talán a Showder-klubosoknál van egy, de őt is nagyon ritkán lehet látni.

2013. jún. 4. 20:39
 12/17 A kérdező kommentje:
de azért a fiúnak is fontos,h legyen humora a nőnek, vagy neki elég ha elszórakoztatja magát?:D
2013. jún. 4. 20:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha van humora a nőnek, az egy nagyon jó pont. De ha nincs, akkor legyen jó közönség!
2013. jún. 4. 20:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem lányként jó humorom van, bár tény és való, hogy csak azért, mert kizárólag fiúk között szocializálódtam, nem igazán szeretek lányokkal haverkodni... lehet, mert nem humorosak :)

21l

2013. jún. 4. 21:26
 15/17 anonim ***** válasza:
hát én az osztályomba körül vagyok véve sok fiúval, de mégis szoktak rajtam röhögni.. :D igaz, én is rajtuk :D
2013. jún. 4. 21:41
 16/17 anonim ***** válasza:

8. neked is :D

3. voltam

2013. jún. 4. 21:51
 17/17 anonim ***** válasza:

A nők visszafogják magukat, mert a pasik nem akarnak humoros csajokkal járni, ők olyan nőket akarnak, aki az ő vicceiken nevet. (Amivel nincs is baj, ha tényleg jó vicceik vannak.....)

Én alapvetően humoros nő vagyok, de leálltam vele, mert a pasik szerint "jó fej" vagyok és "szórakoztató" ami nem a leghízelgőbb kategória egy csaj számára. A férjem pedig társaságban utálja, ha mondok valami vicceset és a férfiaknak ez tetszik, és kerek perec kijelentette, hogy flörtölök a pasikkal....pedig tényleg nem. Szóval ezért fogják be a szájukat egy idő után a vicces lányok.

2013. jún. 4. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!