Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak mért van sokkal jobb humoruk a nőknél?
Azért, mert a nőknek gyakran elég, ha jól néznek ki. Míg egy férfinál sokkal többet számít a belső tulajdonság is és főleg a humor, mivel ezzel veszi le a nőket lábukról. Tehát már fiatal korától kezdve erre gyúr rá, míg egy nő nem, ezért van sokkal előrébb ebben.
Egyébként teljesen igaz az állításod, elég megnézni, mennyi humorista férfi és nő van. Talán a Showder-klubosoknál van egy, de őt is nagyon ritkán lehet látni.
Nekem lányként jó humorom van, bár tény és való, hogy csak azért, mert kizárólag fiúk között szocializálódtam, nem igazán szeretek lányokkal haverkodni... lehet, mert nem humorosak :)
21l
A nők visszafogják magukat, mert a pasik nem akarnak humoros csajokkal járni, ők olyan nőket akarnak, aki az ő vicceiken nevet. (Amivel nincs is baj, ha tényleg jó vicceik vannak.....)
Én alapvetően humoros nő vagyok, de leálltam vele, mert a pasik szerint "jó fej" vagyok és "szórakoztató" ami nem a leghízelgőbb kategória egy csaj számára. A férjem pedig társaságban utálja, ha mondok valami vicceset és a férfiaknak ez tetszik, és kerek perec kijelentette, hogy flörtölök a pasikkal....pedig tényleg nem. Szóval ezért fogják be a szájukat egy idő után a vicces lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!