Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék valakit elfelejteni, aki nem is létezett?
Figyelt kérdés
Tudom kicsit hülyén hangzik a kérdés, de volt fél évig egy barátnőm, akit nagyon szerettem, mondhatni túlzottan is (örök hűségre is képes lettem volna, meghalni érte pedig nem lett volna kérdés). Úgy tudtam ő is szeret, de szülinapomkor szakított velem, és rá egy hónapra mikor megpróbáltam kegyeit visszanyerni közölte,hogy soha nem volt szerelems... Több mint 7 hónap eltelt azóta, és rájöttem,hogy talán nem belé lettem akkor szerelmes( mert azt szerettem akinek adta magát, de az nem ő volt ezt is bevalotta), mégis hiányzik és a tényt, hogy az a fél év mikor boldog voltam az elmúlt 20 évem során mind hazugság volt, nem tudtam még feldolgozni. Mikor szakított közel áltam az önygilkossághoz (nagyon szerettem), de a baráti kör visszatartott (utólag ennek örülök). Most ,hogy 7 hónap eltelt már sokall jobban vagyok az jó hír, de mondhani nem tudom elengedni azt akibe beleszerettem, mégha ez nem is ő volt. Hogyan tudnám végkép kitörölni az emlékeimből és elfeledni a múltat,mintha nem is lett volna?(sajnos felfogni nem tudom, ahhoz túlságosan is szerettem őt) Légyszíves normális válaszokat kérnék, előre is köszönöm. 20/F2013. jún. 4. 17:23
1/6 anonim válasza:
buli,buli,sport,barátok,ismerkedés
2/6 anonim válasza:
buli, buli, szex, buli, szex, szex, alkohol, buli, szex, alkohol, alkohol, kaja, szex, buli, alkohol, kaja, kaja
3/6 A kérdező kommentje:
Evvel egy a baj kedves válaszoló: az,hogy nem bulizok. Az alkoholt nem nagyon bírja a szervezetem, a szeretkezést pedig komolyan veszem így a "fiatalság bulijai" nagyrészt mind kiesnek. Az olvasásal próbálkoztam :Háború és béke, Anyegin,Monte Cristo, 7 harry potter... de nem segített.
2013. jún. 4. 17:33
4/6 anonim válasza:
minél több időt tölts barátaiddal :) az ismerkedés sem rossz ötlet de lehet hogy csak őt juttattná eszedbe( mármint a volt barátnődet), kezdj el valami sportot ami lefoglal vagy bármilyen hobbit :D
5/6 anonim válasza:
4-es vagyok : azt kihagytam, hogy tanulhatsz esetleg pl. nyelvet ami éppen érdekel :) lány voltam
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 4- es.
Igen a nyelven gondolkoztam az elmúlt napokban én is. Az Angolt most sikerült kipipálnom egy felsőfokúval, így talán az Orosz nem is lenne oylan rossz ötlet :). köszönöm
2013. jún. 4. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!