Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitcsináljunk, hogy a fiú 100 százalékosan belénkessen?
Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 18:54
1/7 anonim válasza:
Csinálj mágikus gyakorlatokat,éjfélkor égess hajszálakat,meg ilyesmik.Esetleg itass vele bájitalt.Nem gondolod komolyan,ugye,hogy erre létezik tuti recept? :-) Szólítsd meg,ismerd meg,haverkodj vele,az idő majd megoldja!
4/7 anonim válasza:
nekem van értelmes válaszom, de itt leírni hosszú lenne. írj ha érdekel privit
5/7 kolosszus22 válasza:
Olyan nincs, vagy tetszel neki és kialakul mert olyan vagy amilyen nőről álmodott, vagy nem és akkor nem lesz szerelmes.
6/7 anonim válasza:
Igazából keress magadhoz illőt. Aztán beszélgess vele. Ha szerencséd van, akkor tetszeni fogsz neki. Csak add önmagad. Egyik lánynak most így sikerült elérnie. Életemben nem írtam még verset. Sőt kifejezetten utálom a verseket, de már vagy négy verset írtam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!